Szólj hozzá a témához és letöltheted a tartalmat!

Prémium előfizetésel több szálon, várakozás nélküli letöltés, nagy sebességgel!


  Leonardo DiCaprio Filmek.

  Share
  avatar
  Admin
  Admin
  Admin

  Hozzászólások száma : 493
  Join date : 2012. Feb. 06.
  Age : 70
  Tartózkodási hely : Bp.

  Leonardo DiCaprio Filmek.

  Témanyitás  Admin on Vas. Márc. 18, 2012 7:17 am  Leonardo Wilhelm DiCaprio (Los Angeles, Kalifornia, 1974. november 11.[1] – ) Oscar-díjra jelölt, Golden Globe-díjas amerikai színész. Világhírnevet a Titanic című film főszerepével nyert, ezenkívül olyan további sikeres produkcióban játszott, mint a Rómeó + Júlia, a Kapj el, ha tudsz, az Aviátor, A tégla, az Eredet és a Véres gyémánt. Az utóbbi időkben Martin Scorsesével dolgozott együtt több filmen is, hasonlóan ahhoz, ahogy karrierje kezdetén Robert De Niro is gyakran forgatott a rendezővel.  Fiatalkora

  DiCaprio Hollywoodban született, Los Angelesben, Kalifornia államban, George DiCaprio underground képregényrajzoló és -forgalmazó, illetve Irmelin Indenbirken, korábbi jogi titkárnő egyetlen gyermekeként.[3] Anyja még gyermekkorában a németországi Oer-Erkenschwickből az Egyesült Államokba költözött; apja pedig negyedik generációs amerikai, félig olasz, félig német származású.[1][4][5] A szülők a főiskolán találkoztak, minekutána Los Angelesbe költöztek. DiCaprio keresztnevét Leonardo Da Vinci után kapta; édesanyja az itáliai művész egyik festménye előtt állt, mikor fia rúgott egyet.

  DiCaprio szülei elváltak, mikor egyéves volt; ezután többnyire anyjával élt, de apja sem hagyta magára. Gyermekkorában a Seeds Elementary Schoolba járt, érdekelték a kosaraskártyák, a képregények és a múzeumok, ahová gyakran vitte el édesapja. DiCaprio és édesanyja több Los Angeles-i környéken is élt; tizenéves korában az 1874 Hillhurst Avenue, Los Feliz címen laktak (amit később közkönyvtárrá alakítottak), anyja pedig több munkát is vállalt, hogy eltartsa magát és fiát.[1] DiCaprio a közeli John Marshall High School diákja volt, mielőtt a Los Angeles Centre for Enriched Studies hallgatója lett. Reklámfilmekben szereplő mostohatestvére, Adam Farrar (apja új házasságából) is szerepet játszott abban, hogy DiCapriót a színészet érdekelni kezdte.[1] Tizenkét évesen ügynök után nézett, de eleinte elutasításra talált; egy ügynök azt javasolta neki, angolosítsa nevét „Lenny Williams”-re, ám ezt DiCaprio visszautasította.[1]

  Kezdeti karrier

  Színészi karrierje 1989-ben kezdődött, mikor beválasztották Garry Buckman szerepére a Vásott szülők című sikerfilm sorozatváltozatába. Itt találkozott legjobb barátjával, Tobey Maguire-rel. Még ugyanebben az évben, DiCaprio feltűnt a Santa Barbara című szappanoperában Mason Capwellként (flashbackekben, tinédzserként). 1991 és 1992 között a Growing Pains-ben játszotta Luke Browert, egy hajléktalan fiút.

  Azonban DiCaprio filmszerepeiről ismert. Debütálása a Rémecskék 3-hoz (1991) kötődik, ahol Josh-t formálta meg. A film korlátozott mozibemutatót kapott, s hamarosan kiadták videón. Két évvel később érkezett el az áttörés Toby szerepével az Ez a fiúk sorsa (1993) című filmben, ahol Robert De Niro és Ellen Barkin oldalán volt látható. A New York-i Filmkritikusok Szövetsége és a Filmkritikusok Országos Társasága figyelmét is magára vonta mint legjobb férfi mellékszerepő, ha díjat nem is nyert. Még ebben az évben olyan meggyőzően alakított egy mentálisan sérült fiút a Gilbert Grape-ben, hogy 19 évesen Oscar-díjra jelölték érte. 1995-ben szerepelt a Gyorsabb a halálnál című westernben és a Teljes napfogyatkozásban, két 19. századi költő, Paul Verlaine és Arthur Rimbaud közötti homoszexuális kapcsolat fikcionalizált elbeszélésében. DiCaprio alakította Rimbaud-t, Verlaine-t pedig David Thewlis játszotta. A fekete-fehér, Don kocsmája című kisköltségvetésű film, melyben néhány barátjával tűnt fel (köztük Maguire-rel), 1995 és 1996 között forgott. Az észak-amerikai terjesztést azonban később DiCaprio és Maguire megakadályozta, mivel ők sosem szánták mozibemutatóra. A film 2001. február 9-én került először a nézők elé, a Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon. Magyarországon 2004 áprilisában jelent meg DVD-n. Még mindig 1995-ben, DiCaprio eljátszotta Jim Carrollt az Egy kosaras naplójában, majd 1996-ban a férfi főszerep lett az övé a Romeo + Júliában, Shakespeare drámájának modern feldolgozásában, amely Baz Luhrmann ausztrál rendező nevéhez fűződik.

  A szupersztár és a 'Leo-Mania'

  A „sztár” és a „szupersztár” státusz közötti lépésre 1997-ben került sor, mikor DiCaprio megkapta Jack Dawson szerepét a Titanicban. Minden idők legnagyobb bevételt hozó filmje (inflációt számítva a hatodik) tizenegy Oscar-díjat kapott. Az elkövetkezendő időszak folyamán DiCaprio nevét minden háztartásban megismerték világszerte, s olyan kifejezéssekkel azonosult, mint a „tini szívtipró” és a „szexszimbólum”. A világméretű hisztériának köszönhetően tizenéves lányok millióinak vágyálma lett, az E! Online pedig a bolygó legvadítóbb sztárjának írta le, míg Kate Winslet, Titanicbeli partnere azt mondta, egyetért azokkal, akik szerint ő a „legszebb férfi a Földön”. A People Magazine számos alkalommal a világ legszebb emberei közé választotta. 1998-ban, ünnepeltsége csúcsán, DiCaprio már magazinok hosszú sorának címlapján szerepelt, a Vanity Fairtől a Rolling Stone-ig, s egy alkalommal a legtöbb keresést regisztráló személy lett az internet korai korszakában. DiCaprio elvállalta való életbeli „tinisztár” szerepének paródiáját Woody Allen szatirikus filmjében, a Sztárral szembenben. Még szintén 1998-ban eljátszotta XIV. Lajos francia király és titkolt ikertestvére, Fülöp kettős szerepét A vasálarcos című filmben. Akkoriban népszerűségének körülírására a „Leo-Mania” elnevezést használta a média, hasonlóan az 1960-es években a The Beatlest övező rajongás nyomán született „Beatlemaniá”-hoz.

  A világon végigsöprő jelenség nem egyszer szült túlzó megnyilvánulásokat. A japán média 'Leo-sama'-ként (レオ様) utalt DiCaprióra, ahol a „sama”-t olyan emberekre használják, akiket nagy dolgok véghezviteléért becsülnek, vagy uralkodói körökből valóak. A Time magazin egy 2000-es interjúban összegezte a villámgyorsan szerzett hírnevet és buktatóit. Ebben azt írják,

  „ DiCaprio még most is úgy gondol magára, mint független filmes színészre, s nem egy címlapfiúra. »Nem voltam egy nevezőn az egész Titanic-jelenséggel és azzal, amivé az arcom vált világszerte.« Kifejtette továbbá, »Sosem fogom újra elérni azt a népszerűségi szintet, s nem is számítok rá. Nem is fogom megpróbálni.« ”

  Mindazonáltal, a szalagcímek és a visszhang továbbra sem ült le, s ismét csúcsra hágott, mikor DiCaprio szerepelt Danny Boyle filmjében, az Alex Garland kalandtúrás-klasszikusából készült A partban. A thai hatóságokkal való összetűzések miatt Ko Phi Phi sziget használatával kapcsolatban a film több negatív sajtóvisszhagot generált 1999-ben, mint ahogy arra a készítők számítottak. Jelentések szerint a filmes cégnek adott engedély a Phi Phi Nemzeti Park belső környezetének fizikai megváltoztatására illegális volt. Végül a film az amerikai mozipénztáraknál sem hozta az elvárt szintet, s a kritika is kedvezőtlenül fogadta.

  Az elismert színész


  Leonardo DiCaprio, Martin Scorsese és Cameron Diaz a 2002-es cannes-i fesztiválon

  2002-ben DiCaprio maga mögött hagyta a róla kialakult sztereotipikus képet és két széles körben elismert rendezővel is együtt dolgozott: Steven Spielberg Kapj el, ha tudsza és a Martin Scorsese rendezte New York bandái is rendkívül jó kritikai fogadtatásra lelt. DiCaprio folytatta a közös munkát Scorsesével, 2004-ben elkészült az Aviátor című életrajzi film Howard Hughes amerikai üzletemberről, akinek megformálásáért DiCaprio megkapta második Oscar-jelölését, mint legjobb színész. A színész és a rendező harmadjára is nekivágott a közös munkának (nem véletlen, hogy ráaggatták DiCaprióra a Scorsese új 'De Nirója' elnevezést) 2006-ban, s leforgatták A téglát, amiben a 32 éves színész egy a bostoni maffiába beépülő zsarut alakított. DiCaprio következő produkciója már két hónap múlva a mozikban volt. A Véres gyémánt főszerepéért megszerezte élete harmadik Oscar-jelölését. Mindkét filmben nyújtott alakításáért szerepelt a Golden Globe-jelöltek között a legjobb drámai színész kategóriában, s hasonlóan kétszer képviselte magát Broadcast Film Critics Association legjobb színész-nomináltjai között, ami meglehetősen ritka teljesítmény. A Screen Actors Guild, vagyis a Színészek Szakszervezete A tégláért mellékszereplői, a Véres gyémántért főszereplői díjra terjesztette fel, míg a Brit Filmakadémia A tégláért ismerte el egy jelöléssel a legjobb színész kategóriában.[7]

  Ridley Scott rendezte a Hazugságok hálója című, David Ignatius könyve nyomán készült filmet, melynek forgatókönyvét az Oscar-díjas William Monahan írta. DiCaprio partnere Russell Crowe, aki a Gladiátor óta állandó színésze Scottnak. A produkció 2008 őszén érkezett az amerikai és magyar mozikba is. 2007. március 22-én DiCaprio leszerződött Titanicbeli szereplőtársával, Kate Winslettel együtt a Richard Yates 1961-es művéből készült A szabadság útjaihoz. A rendező Winslet férje, Sam Mendes, a bemutató 2008 karácsonyára esett, s a 66. Golden Globe-gálán mindkét főszereplőt jelölték a filmben nyújtott alakításáért. 2009 októberére várható a Shutter Island címet viselő projekt, melyben DiCaprio újfent Scorsesével dolgozik együtt. Az azonos című könyvből készülő, az 1950-es években játszódó bűnügyi filmben a színész egy U. S. Marshallt játszik. A későbbiekben kerül sor a Robert Ludlum-regényből vászonra kerülő The Chancellor Manuscriptre és a megint csak Martin Scorsese rendezésében készülő The Rise of Theodore Rooseveltre, amely film az USA 26. elnökének életébe és karrierjébe nyújt bepillantást.

  A The Screen Directory ötödiknek sorolta Leonardo DiCapriót a legjobb ma működő színészek listáján,[8] míg 2007 májusában a Time a világ 100 legbefolyásosabb emberei között jegyezte.

  Magánélete


  DiCaprio 2000-ben, A part egy sajtótájékoztatóján

  DiCapriót dicsérő szóval illették környezetvédelmi csoportok, amiért menetrendszerinti repülőjáratokkal utazik privát gép helyett, ami több üzemanyagot fogyaszt. DiCaprio megemlítette, hogy házán napenergiát hasznosító panelek vannak, illetve hogy hybrid autót vezet.[9] Az Ukula című magazin egy cikkében, ami Az utolsó óra című dokumentumfilmjével foglalkozott, elmondta, véleménye szerint a globális felmelegedés „az első számú környezetvédelmi kihívás.”[10] DiCaprio és Al Gore korábbi amerikai alelnök a 2007-es Oscar-ceremónián bejelentette, hogy az díjátadó környezettudatos eljárások alkalmazásával zajlott le, bizonyítva az Akadémia elkötelezettségét is a környezetvédelem mellett. 2007. július 7-én a színész mutatta be a Live Earth-koncertsorozat amerikai résztvevőit. DiCaprio bejegyzett kaliforniai demokrata, aktívan vesz részt a mérsékelten progresszív ügyek promótálásában, s 2004-ben támogatta John Kerry szenátor elnöki kampányát, majd 2008 márciusában Barack Obamát segítette.

  1998-ban DiCaprio és édesanyja 35 000 dollárt adományoztak a csúcstechnológiájú „Leonardo DiCaprio Computer Center”-nek (Leonardo DiCaprio Számítógép Központ), a Los Angeles Public Library (1874 Hillhurst Avenue) Los Feliz-i ágazatának, ami DiCaprio gyermekkori otthona. Az 1994-es Northridge-i földrengés után újjáépítették és 1999 elején nyílt meg. Itt emlékplakátok láthatóak, s a kíváncsi rajongókat is szívesen fogadják a könyvtárban.

  A Véres gyémánt forgatása során DiCaprio a maputói SOS Children's Village 24 árvájával dolgozott együtt Mozambikban, s elmondása szerint mélyen megérintették a gyermekkekel való érintkezései.[13] DiCaprio tulajdonát képezi Los Angeles-i otthona mellett egy New York-i lakás is. Megvásárolt egy belize-i szigetet, ahol öko-barát szállást tervez berendezni,[14] illetve egy lakást Riverhouse-ban, amely öko-barátként nyújt kilátást a Hudson-folyóra. A színésznek kapcsolata volt többek között Gisele Bündchen brazil szupermodellel, Kristen Zanggal és Vanessa Haydennel. 2005 novemberben kezdődött Bar Refaeli izraeli modellel a kapcsolata, és 2011 májusában szakítottak. De augusztusban Blake Lively színésznővel, indult az újabb kapcsolata, ami 2011 októberében véget ért.

  Filmjei:

  Díjai és jelölései


  Arany Málna díj

  1999. legrosszabb páros a vásznon – mint ikrek (A vasálarcos)
  2000. - jelölés - a legrosszabb színész (A part)

  BAFTA-díj

  2005. legjobb férfi főszereplő (Aviátor)
  2007. legjobb férfi főszereplő (A Tégla)

  Berlini Nemzetközi Filmfesztivál

  1997. legjobb színész (Romeo + Júlia)

  Blockbuster Entertainment Awards

  1997. kedvenc színész (Romeo + Júlia)
  1998. kedvenc színész (Titanic)

  Chicagói Filmkritiksok Szövetsége

  1994. legígéretesebb színész (Ez a fiúk sorsa)

  Chlotrudis Awards

  1997. legjobb mellékszereplő színész (Marvin szobája)

  Golden Globe-díj

  2005. legjobb színész – dráma (Aviátor)
  2009. - Golden Globe-jelölés - a legjobb drámai színész (A szabadság útjai)
  2007. - Golden Globe-jelölés - a legjobb drámai színész (Véres gyémánt)
  2007. - Golden Globe-jelölés - a legjobb drámai színész (A tégla)
  2003. - Golden Globe-jelölés - a legjobb drámai színész (Kapj el, ha tudsz)
  1998. - Golden Globe-jelölés - a legjobb drámai színész (Titanic)
  1994. - Golden Globe-jelölés - a legjobb férfi epizódszereplő (Gilbert Grape)

  Hollywoodi Filmfesztivál

  2004. az év színésze

  Ír Film- és Televíziós Díjak

  2007. legjobb nemzetközi színész (A tégla)

  Közép-Ohiói Filmkritikusok Szövetsége

  2007. legjobb színész (A tégla)

  Los Angeles-i Filmkritikusok Szövetsége

  1993. New Generation Award

  MTV Movie Awards

  1998. legjobb férfi alakítás (Titanic)
  2005. legjobb férfi alakítás (Aviátor)

  National Board of Review

  1993. legjobb mellékszereplő színész (Gilbert Grape)
  2006. legjobb színészgárda (A tégla)

  Oscar-díj

  2007. - Oscar-jelölés - a legjobb színész (Véres gyémánt)
  2005. - Oscar-jelölés - a legjobb színész (Aviátor)
  1994. - Oscar-jelölés - a legjobb férfi epizódszereplő (Gilbert Grape)

  Satellite Awards

  2006. legjobb férfi mellékszereplő (A tégla)

  Teen Choice Awards

  2003. kedvenc filmes hazudozó (Kapj el, ha tudsz)

  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------  A hozzászólást Admin összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Júl. 22, 2012 9:00 pm-kor.
  avatar
  Admin
  Admin
  Admin

  Hozzászólások száma : 493
  Join date : 2012. Feb. 06.
  Age : 70
  Tartózkodási hely : Bp.

  New York bandái (Gangs of New York) 2002. | Szinkronizált amerikai akciófilm| BRRip | data.hu

  Témanyitás  Admin on Vas. Márc. 18, 2012 8:45 am

  New York bandái (Gangs of New York) 2002. - Datán.


  színes, magyarul beszélő, amerikai-német-olasz-angol-holland akciófilm, 166 perc, 2002.


  Rendezte:
  Martin Scorsese

  szereplő(k):
  Leonardo DiCaprio (Amsterdam Vallon)
  Daniel Day-Lewis (Hentes Bill)
  Cameron Diaz (Jenny Everdeane)
  Jim Broadbent (William 'Boss' Tweed)
  John C. Reilly (Happy Jack)
  Henry Thomas (Johnny Sirocco)
  Liam Neeson (Vallon)
  Brendan Gleeson (Walter 'Monk' McGinn)
  Gary Lewis (McGloin)

  Relase:

  "New.York.bandai.2002.HUN.BRRip.x264-racis"

  *****************************************************************
  Format : AVC
  Format/Info : Advanced Video Codec
  Format profile : High@L4.1
  Format settings, CABAC : Yes
  Format settings, ReFrames : 4 frames
  Codec ID : V_MPEG4/ISO/AVC
  Duration : 2h 46mn
  Bit rate : 1 500 Kbps
  Width : 1 280 pixels
  Height : 544 pixels
  Display aspect ratio : 2.35:1
  Frame rate : 23.976 fps
  Color space : YUV
  Chroma subsampling : 4:2:0
  Bit depth : 8 bits
  Scan type : Progressive
  Bits/(Pixel*Frame) : 0.090
  Stream size : 1.70 GiB (78%)
  Writing library : x264 core 67 r1145bm d2e1e1c


  Audio
  ID : 3
  Format : AC-3
  Format/Info : Audio Coding 3
  Mode extension : CM (complete main)
  Codec ID : A_AC3
  Duration : 2h 46mn
  Bit rate mode : Constant
  Bit rate : 384 Kbps
  Channel(s) : 6 channels
  *****************************************************************  A film rövid tartalma:
  Martin Scorsese New York bandái című filmje az 1860-as években, Manhattan déli részén játszódik a forrongások idején. A történet szereplőinek otthona az Öt Pont, Amerika egyik legszegényebb környéke, ahol folyton rivális bandák vívtak háborút az utcák feletti hatalomért. A legkülönbözőbb illegális tevékenységekhez ideális terep volt a New York-i kikötő és a virágzó Wall Street üzleti negyede (itt volt Barnum híres amerikai múzeuma is) közé eső terület. Ekkor játszódik Amsterdam Vallon, egy ifjú ír-amerikai története. Tizenöt év javítóintézet után, mikor végre kiengedik, visszamegy az Öt Ponthoz, hogy bosszút álljon a Hentes Billen, aki édesapját szeme láttára megölte. A bandavezér hatalma azóta csak nőtt, s most még nagyobb kegyetlenséggel harcol az új ír bevándorlók ellen. A tizenöt évvel korábbi döntő győzelmet, melynek az öreg Vallon is áldozatul esett, minden évben megünnepli. A fiú erre a napra vár, hogy méltó bosszút álljon apjáért.

  Díjak és jelölések:
  BAFTA-díj (2003) - Legjobb férfi főszereplő: Daniel Day-Lewis
  Golden Globe díj (2003) - Legjobb rendező: Martin Scorsese
  Golden Globe díj (2003) - Legjobb eredeti filmdal: Bono
  BAFTA-díj (2003) - Legjobb film jelölés: Alberto Grimaldi, Harvey Weinstein
  BAFTA-díj (2003) - Legjobb rendező jelölés: Martin Scorsese
  BAFTA-díj (2003) - Legjobb operatőr jelölés: Michael Ballhaus
  BAFTA-díj (2003) - Legjobb eredeti forgatókönyv jelölés: Steven Zaillian, Kenneth Lonergan, Jay Cocks
  BAFTA-díj (2003) - Legjobb jelmeztervezés jelölés: Sandy Powell
  BAFTA-díj (2003) - Legjobb látványtervezés jelölés: Dante Ferretti
  BAFTA-díj (2003) - Legjobb vizuális effektusok jelölés
  BAFTA-díj (2003) - Legjobb hang jelölés
  BAFTA-díj (2003) - Legjobb vágás jelölés: Thelma Schoonmaker
  BAFTA-díj (2003) - Legjobb smink és maszk jelölés
  BAFTA-díj (2003) - Legjobb filmzene jelölés: Howard Shore
  Golden Globe díj (2003) - Legjobb színésznő - drámai kategória jelölés: Cameron Diaz
  Golden Globe díj (2003) - Legjobb színész - drámai kategória jelölés: Daniel Day-Lewis
  Golden Globe díj (2003) - Legjobb film - drámai kategória jelölés
  Oscar-díj (2003) - Legjobb film jelölés: Harvey Weinstein, Alberto Grimaldi
  Oscar-díj (2003) - Legjobb rendező jelölés: Martin Scorsese
  Oscar-díj (2003) - Legjobb operatőr jelölés: Michael Ballhaus
  Oscar-díj (2003) - Legjobb eredeti forgatókönyv jelölés: Steven Zaillian, Jay Cocks
  Oscar-díj (2003) - Legjobb jelmeztervezés jelölés: Sandy Powell
  Oscar-díj (2003) - Legjobb látványtervezés jelölés: Dante Ferretti
  Oscar-díj (2003) - Legjobb hang jelölés: Tom Fleischman
  Oscar-díj (2003) - Legjobb vágás jelölés: Thelma Schoonmaker
  Oscar-díj (2003) - Legjobb férfi alakítás jelölés: Daniel Day-Lewis
  Oscar-díj (2003) - Legjobb betétdal jelölés: Larry Mullen Jr., The Edge, Bono, Adam Clayton
  ---------------------------------------------------------------------
  NÉZD MEG A TÖBBI FELTÖLTÉSEMET IS!

  avatar
  Admin
  Admin
  Admin

  Hozzászólások száma : 493
  Join date : 2012. Feb. 06.
  Age : 70
  Tartózkodási hely : Bp.

  J. Edgar 2012.| Feliratos amerikai életrajzi dráma| DVDSCR.| data.hu

  Témanyitás  Admin on Vas. Márc. 18, 2012 8:49 am

  J. Edgar 2012. - Datán.


  színes, amerikai életrajzi dráma, 137 perc 2012.

  Rendezte:
  Clint Eastwood

  szereplő(k):
  Leonardo DiCaprio (J. Edgar Hoover)
  Josh Hamilton (Robert Irwin)
  Geoff Pierson (Mitchell Palmer)
  Judi Dench (Anna Marie Hoover)
  Cheryl Lawson (Roberta Dixon Palmer)
  Kaitlyn Dever (Palmer lánya)
  Brady Matthews (felügyelő)
  Gunner Wright (Dwight Eisenhower)
  Armie Hammer (Clyde Tolson)
  Naomi Watts (Helen Gandy)

  Relase:

  "J Edgar 2011 DVDSCR XviD-hunsub"

  *****************************************************************
  Codec ID : XVID
  Codec ID/Hint : XviD
  Duration : 1h 56mn
  Bit rate : 1 319 Kbps
  Width : 720 pixels
  Height : 304 pixels
  Display aspect ratio : 2.35:1
  Frame rate : 25.000 fps
  Color space : YUV
  Chroma subsampling : 4:2:0
  Bit depth : 8 bits
  Scan type : Progressive
  Compression mode : Lossy
  Bits/(Pixel*Frame) : 0.241
  Stream size : 1.08 GiB (87%)
  Writing library : Lavc52.18.0

  Audio
  ID : 1
  Format : MPEG Audio
  Format version : Version 1
  Format profile : Layer 3
  Mode : Joint stereo
  Mode extension : MS Stereo
  Codec ID : 55
  Codec ID/Hint : MP3
  Duration : 1h 56mn
  Bit rate mode : Constant
  Bit rate : 192 Kbps
  Channel(s) : 2 channels
  *****************************************************************  A film rövid tartalma:
  Clint Eastwood új rendezése, a főszerepben Leonardo DiCaprio, aki J. Edgar Hoovert, az FBI korai vezetőjét alkotja. Elég nagyszabású film, lecsapnak a bűnözőkre, de ők még talán a legkisebb gondjuk.

  ---------------------------------------------------------------------
  NÉZD MEG A TÖBBI FELTÖLTÉSEMET IS!

  avatar
  Admin
  Admin
  Admin

  Hozzászólások száma : 493
  Join date : 2012. Feb. 06.
  Age : 70
  Tartózkodási hely : Bp.

  A part (The Beach) 2000. | Szinkronizált amerikai filmdráma | DVDRip| data.hu

  Témanyitás  Admin on Vas. Márc. 18, 2012 12:35 pm  A part (The Beach) 2000. - Datán.


  színes, magyarul beszélő, amerikai-angol filmdráma, 119 perc, 2000


  Rendezte:
  Danny Boyle

  szereplő(k):
  Leonardo DiCaprio (Richard)
  Virginie Ledoyen (Françoise)
  Daniel York (Hustler)
  Robert Carlyle (Daffy)
  Tilda Swinton (Sal)
  Guillaume Canet (Étienne)
  Paterson Joseph (Keaty)


  Relase:

  "A.part.2000.DVDRip.Xvid.HunDub-BD"

  *****************************************************************
  Codec ID : XVID
  Codec ID/Hint : XviD
  Duration : 58mn 36s
  Bit rate : 1 275 Kbps
  Width : 688 pixels
  Height : 288 pixels
  Display aspect ratio : 2.40:1
  Frame rate : 25.000 fps
  Color space : YUV
  Chroma subsampling : 4:2:0
  Bit depth : 8 bits
  Scan type : Progressive
  Compression mode : Lossy
  Bits/(Pixel*Frame) : 0.257
  Stream size : 535 MiB (76%)
  Writing library : XviD 1.2.0.dev47 (UTC 2006-11-01)

  Audio
  ID : 1
  Format : AC-3
  Format/Info : Audio Coding 3
  Mode extension : CM (complete main)
  Codec ID : 2000
  Duration : 58mn 36s
  Bit rate mode : Constant
  Bit rate : 384 Kbps
  Channel(s) : 5 channels
  *****************************************************************

  A film rövid tartalma:
  Richard, azért utazik el Thaiföldre, hogy valami kalandosra, igazira bukkanjon. Egy olcsó bangkoki szállodában megismerkedik két franciával, Etienne-nel és Francoise-zal, valamint egy idősebb világutazóval, Daffyvel, aki egy titkos sziget valószínűtlen történetét mondja el Richardnak. A fiú rábeszéli Francoise-t és Etienne-t, hogy együtt induljanak útnak a szigetre, melyet Daffy térképe alapján akarnak megtalálni. Mikor elérik úticéljukat, hozzájuk hasonló utazók kis közösségét találják a szigeten.

  Díjak és jelölések:
  Berlini Nemzetközi Filmfesztivál (2000) - Arany Medve jelölés: Danny Boyle

  ---------------------------------------------------------------------
  NÉZD MEG A TÖBBI FELTÖLTÉSEMET IS!

  avatar
  Admin
  Admin
  Admin

  Hozzászólások száma : 493
  Join date : 2012. Feb. 06.
  Age : 70
  Tartózkodási hely : Bp.

  A Tégla (The Departed) 2006. | Szinkronizált amerikai filmdráma | BDRip| data.hu

  Témanyitás  Admin on Vas. Márc. 18, 2012 12:49 pm


  A Tégla (The Departed) 2006. - Datán.


  színes, magyarul beszélő, amerikai filmdráma, 153 perc, 2006


  Rendezte:
  Martin Scorsese

  szereplő(k):
  Leonardo DiCaprio (Billy Costigan)
  Jack Nicholson (Frank Costello)
  Matt Damon (Colin Sullivan)
  Martin Sheen (Oliver Queenan)
  Vera Farmiga (Madolyn)
  Mark Wahlberg (Dignam)
  Alec Baldwin (Ellerby)


  Relase:

  "A.tegla.2006.BDRip.XviD.Hun-HDTV"

  *****************************************************************
  Codec ID : DX50
  Codec ID/Hint : DivX 5
  Duration : 1h 15mn
  Bit rate : 1 856 Kbps
  Width : 720 pixels
  Height : 304 pixels
  Display aspect ratio : 2.35:1
  Frame rate : 23.976 fps
  Color space : YUV
  Chroma subsampling : 4:2:0
  Bit depth : 8 bits
  Scan type : Progressive
  Compression mode : Lossy
  Bits/(Pixel*Frame) : 0.354
  Stream size : 1 005 MiB (83%)
  Writing library : XviD 1.2.0.dev47 (UTC 2006-11-01)

  Audio
  ID : 1
  Format : AC-3
  Format/Info : Audio Coding 3
  Mode extension : CM (complete main)
  Codec ID : 2000
  Duration : 1h 15mn
  Bit rate mode : Constant
  Bit rate : 384 Kbps
  Channel(s) : 6 channels
  *****************************************************************
  A film rövid tartalma:
  Billy Costigan (Leonardo DiCaprio), a fiatal rendőr beépül Frank Costello (Jack Nicholson) maffiavezér szervezetébe. Miközben Billy azon dolgozik, hogy elnyerje Costello bizalmát, egy másik fiatal rendőr, Colin Sullivan (Matt Damon) is beépül, miután kiderül, hogy a maffia túlságosan is jól értesült a rendőrség akcióiról. Úgy tűnik, a rendőrök között is van egy tégla.

  Díjak és jelölések:
  Golden Globe díj (2007) - Legjobb rendező: Martin Scorsese
  Oscar-díj (2007) - Legjobb film: Graham King
  Oscar-díj (2007) - Legjobb rendező: Martin Scorsese
  Oscar-díj (2007) - Legjobb adaptált forgatókönyv: William Monahan
  Oscar-díj (2007) - Legjobb vágás: Thelma Schoonmaker
  BAFTA-díj (2007) - Legjobb film jelölés
  BAFTA-díj (2007) - Legjobb rendező jelölés: Martin Scorsese
  BAFTA-díj (2007) - Legjobb férfi mellékszereplő jelölés: Jack Nicholson
  BAFTA-díj (2007) - Legjobb adaptált forgatókönyv jelölés: William Monahan
  BAFTA-díj (2007) - Legjobb vágás jelölés: Thelma Schoonmaker
  BAFTA-díj (2007) - Legjobb férfi alakítás jelölés: Leonardo DiCaprio
  Golden Globe díj (2007) - Legjobb férfi mellékszereplő jelölés: Mark Wahlberg, Jack Nicholson
  Golden Globe díj (2007) - Legjobb színész - drámai kategória jelölés: Leonardo DiCaprio
  Golden Globe díj (2007) - Legjobb film - drámai kategória jelölés
  Golden Globe díj (2007) - Legjobb forgatókönyv jelölés: William Monahan
  Oscar-díj (2007) - Legjobb férfi mellékszereplő jelölés: Mark Wahlberg

  ---------------------------------------------------------------------
  Kód:

  http://data.hu/get/4868373/A.tegla..part1.rar?pid=951936799
  http://data.hu/get/4868376/A.tegla..part2.rar?pid=951936799
  http://data.hu/get/4868377/A.tegla..part3.rar?pid=951936799
  http://data.hu/get/4868378/A.tegla..part4.rar?pid=951936799
  http://data.hu/get/4868380/A.tegla..part5.rar?pid=951936799  NÉZD MEG A TÖBBI FELTÖLTÉSEMET IS!

  avatar
  Admin
  Admin
  Admin

  Hozzászólások száma : 493
  Join date : 2012. Feb. 06.
  Age : 70
  Tartózkodási hely : Bp.

  A vasálarcos 1998. | Szinkronizált amerikai kalandfilm | DVDRip| data.hu

  Témanyitás  Admin on Vas. Márc. 18, 2012 1:01 pm


  A vasálarcos (The Man in the Iron Mask) 1998. - Datán.


  színes, magyarul beszélő, angol-amerikai kalandfilm, 132 perc, 1998


  Rendezte:
  Randall Wallace

  szereplő(k):
  Leonardo DiCaprio (XIV Lajos király/Philippe)
  John Malkovich (Athos)
  Gérard Depardieu (Porthos)
  Jeremy Irons (Aramis)
  Judith Godréche (Christine Bellefort)
  Gabriel Byrne (D'Artagnan)
  Anne Parillaud (Anna királynő)


  Relase:

  "A.vasalarcos.1998.DVDRip.XviD.ac3.HUN-moviesite"

  *****************************************************************
  Codec ID : XVID
  Codec ID/Hint : XviD
  Duration : 2h 6mn
  Bit rate : 1 148 Kbps
  Width : 672 pixels
  Height : 352 pixels
  Display aspect ratio : 1.909
  Frame rate : 25.000 fps
  Color space : YUV
  Chroma subsampling : 4:2:0
  Bit depth : 8 bits
  Scan type : Progressive
  Compression mode : Lossy
  Bits/(Pixel*Frame) : 0.194
  Stream size : 1.01 GiB (74%)
  Writing library : XviD 1.0.3 (UTC 2004-12-20)

  Audio
  ID : 1
  Format : AC-3
  Format/Info : Audio Coding 3
  Mode extension : CM (complete main)
  Codec ID : 2000
  Duration : 2h 6mn
  Bit rate mode : Constant
  Bit rate : 384 Kbps
  Channel(s) : 5 channels
  *****************************************************************


  A film rövid tartalma:
  XIII. Lajost a dölyfös XIV. Lajos követi a trónon, akinek uralkodása alatt egész Franciaország éhezik. A király az egykori testőrének, Athos fiának menyasszonyát szemeli ki ágyasául. Hogy megszabaduljon riválisától, a fiút végzetes csatába küldi. Athos haragjában felkeresi régi bajtársait, Porthos, Aramist és D'Artagnant, hogy segítsenek végrehajtani tervét. Ki akarja szabadítani a piperkőc király börtönében raboskodó rejtélyes foglyot. A mendemonda szerint a vasálarcos férfi nem más, mint a király ikertestvére. A népet sanyargató király helyett őt akarják trónra ültetni.

  ---------------------------------------------------------------------
  Kód:

  http://data.hu/get/4868384/A.vasalarcos..part1.rar?pid=951936799
  http://data.hu/get/4868385/A.vasalarcos..part2.rar?pid=951936799
  http://data.hu/get/4868387/A.vasalarcos..part3.rar?pid=951936799  NÉZD MEG A TÖBBI FELTÖLTÉSEMET IS!

  avatar
  Admin
  Admin
  Admin

  Hozzászólások száma : 493
  Join date : 2012. Feb. 06.
  Age : 70
  Tartózkodási hely : Bp.

  Aviátor (The Aviator) 2004. | Szinkronizált amerikai filmdráma | BDRip| data.hu

  Témanyitás  Admin on Vas. Márc. 18, 2012 1:17 pm
  Aviátor (The Aviator) 2004. - Datán.


  színes, magyarul beszélő, amerikai filmdráma, 170 perc, 2004


  Rendezte:
  Martin Scorsese

  szereplő(k):
  Leonardo DiCaprio (Howard Hughes)
  Cate Blanchett (Katharine Hepburn)
  Kate Beckinsale (Ava Gardner)
  John C. Reilly (Noah Dietrich)
  Alec Baldwin (Juan Trippe)
  Alan Alda (id. Ralph Owen Brewster)
  Ian Holm (Fitz professzor)
  Gwen Stefani (Jean Harlow)
  Jude Law (Errol Flynn)
  Willem Dafoe (Roland Sweet)


  Relase:

  "Aviator.2004.BDRip.Xvid.hun-bakec01"

  *****************************************************************
  Codec ID : XVID
  Codec ID/Hint : XviD
  Duration : 1h 13mn
  Bit rate : 2 407 Kbps
  Width : 720 pixels
  Height : 304 pixels
  Display aspect ratio : 2.35:1
  Frame rate : 23.976 fps
  Color space : YUV
  Chroma subsampling : 4:2:0
  Bit depth : 8 bits
  Scan type : Progressive
  Compression mode : Lossy
  Bits/(Pixel*Frame) : 0.459
  Stream size : 1.23 GiB (84%)
  Writing library : XviD 1.2.1 (UTC 2008-12-04)

  Audio
  ID : 1
  Format : AC-3
  Format/Info : Audio Coding 3
  Mode extension : CM (complete main)
  Codec ID : 2000
  Duration : 1h 13mn
  Bit rate mode : Constant
  Bit rate : 448 Kbps
  Channel(s) : 6 channels
  *****************************************************************
  A film rövid tartalma:
  Howard Hughes, a huszadik század legfigyelemreméltóbb egyéniségei közé tartozott. Sikeres feltalálóként, dörzsölt iparmágnásként és ünnepelt hollywoodi producerként az álmai megvalósításáért a mindenre kész amerikai ideálját testesítette meg, legnagyobb szenvedélye azonban mindenekelőtt a repüléshez fűzte. Martin Scorsese kamerája előtt Hughes életének eredményekben leggazdagabb évei elevenednek meg: az a húszas évek közepétől a negyvenes évekig terjedő időszak, melynek során Hughes merészsége és szenvedélye révén mind a repülést, mind a filmkészítést forradalmasította. Hughes életének ezen fejezetét azonban, nemcsak a határtalan kísérletező kedv, a szenvedélyes szerelmi ügyek és a kíméletlen üzleti csatározások jellemezték, ezek voltak azok az évek is, amikor Hughes-nak először kellett szembenéznie a siker és a hírnév árnyoldalával, és saját maximalizmusa következményeivel.

  Scorsese filmje nemcsak a sorozatos győzelmekről és diadalokról, hanem Hughes magánéletéről is képet fest. Mesél Hollywood két legendás színésznőjéhez, Katharine Hepburn-höz (Cate Blanchett) és Ava Gardnerhez (Kate Beckinsale) fűződő kapcsolatáról, és beszámol a Pan American befolyásos vezetőjével, Juan Triplle-lel (Alec Baldwin) folytatott heves küzdelméről. Feltűnik a filmben Hughes jobb keze, a mágnás mellett egész életében kitartó Noah Dietrich (John C. Reilly), és a Hughes-val állandó harcban álló Owen Brewster szenátor (Alan Alda), továbbá tanúi lehetünk annak a tragikus kimenetelű repülőgép-balesetnek is, mely nagyban hozzájárult ahhoz, hogy az egyre súlyosabb fóbiákkal küzdő Hughes remetei magányban töltse élete hátralévő részét.

  Díjak és jelölések:
  BAFTA-díj (2005) - Legjobb film
  BAFTA-díj (2005) - Legjobb női mellékszereplő: Cate Blanchett
  BAFTA-díj (2005) - Legjobb látványtervezés: Dante Ferretti
  BAFTA-díj (2005) - Legjobb smink és maszk: Sian Grigg, Morag Ross, Kathryn Blondell
  Golden Globe díj (2005) - Legjobb színész - drámai kategória: Leonardo DiCaprio
  Oscar-díj (2005) - Legjobb operatőr: Robert Richardson
  Oscar-díj (2005) - Legjobb női mellékszereplő: Cate Blanchett
  Oscar-díj (2005) - Legjobb jelmeztervezés: Sandy Powell
  Oscar-díj (2005) - Legjobb látványtervezés: Francesca LoSchiavo, Dante Ferretti
  Oscar-díj (2005) - Legjobb vágás: Thelma Schoonmaker
  BAFTA-díj (2005) - Legjobb operatőr jelölés: Robert Richardson
  BAFTA-díj (2005) - Legjobb eredeti forgatókönyv jelölés: John Logan
  BAFTA-díj (2005) - Legjobb jelmeztervezés jelölés: Sandy Powell
  BAFTA-díj (2005) - Legjobb vizuális effektusok jelölés: Bruce Steinheimer, Matthew Gratzner, Peter G. Travers, Robert Legato
  BAFTA-díj (2005) - Legjobb hang jelölés: Eugene Gearty, Petur Hliddal, Tom Fleischman, Philip Stockton
  BAFTA-díj (2005) - Legjobb vágás jelölés: Thelma Schoonmaker
  BAFTA-díj (2005) - Legjobb férfi alakítás jelölés: Leonardo DiCaprio
  Golden Globe díj (2005) - Legjobb rendező jelölés: Martin Scorsese
  Golden Globe díj (2005) - Legjobb női mellékszereplő jelölés: Cate Blanchett
  Golden Globe díj (2005) - Legjobb forgatókönyv jelölés: John Logan
  Oscar-díj (2005) - Legjobb film jelölés: Michael Mann, Graham King
  Oscar-díj (2005) - Legjobb rendező jelölés: Martin Scorsese
  Oscar-díj (2005) - Legjobb férfi mellékszereplő jelölés: Alan Alda
  Oscar-díj (2005) - Legjobb eredeti forgatókönyv jelölés: John Logan
  Oscar-díj (2005) - Legjobb férfi alakítás jelölés: Leonardo DiCaprio
  Oscar-díj (2005) - Legjobb hangkeverés jelölés: Petur Hliddal, Tom Fleischman

  ---------------------------------------------------------------------
  NÉZD MEG A TÖBBI FELTÖLTÉSEMET IS!

  avatar
  Admin
  Admin
  Admin

  Hozzászólások száma : 493
  Join date : 2012. Feb. 06.
  Age : 70
  Tartózkodási hely : Bp.

  Egy kosaras naplója 1995. | Szinkronizált amerikai életrajzi dráma| BDRip| data.hu

  Témanyitás  Admin on Vas. Márc. 18, 2012 1:27 pm
  Egy kosaras naplója 1995. - Datán.


  színes, magyarul beszélő, amerikai életrajzi dráma, 102 perc, 1995


  Rendezte:
  Scott Kalvert

  író:
  Jim Carroll

  szereplő(k):
  Leonardo DiCaprio (Jim Carroll)
  Bruno Kirby (Swifty)
  Mark Wahlberg (Mickey)
  James Madio (Pedro)
  Lorraine Bracco (Jim édesanyja)
  Juliette Lewis (Diane Moody)
  Ernie Hudson (Reggie)
  Patrick McGaw (Neutron)
  Manny Alfaro (Manny)


  Relase:

  "Egy.kosaras.naploja.1995.BDRip.XviD.Hun-HDTV"

  *****************************************************************
  Codec ID : XVID
  Codec ID/Hint : XviD
  Duration : 1h 41mn
  Bit rate : 1 790 Kbps
  Width : 720 pixels
  Height : 384 pixels
  Display aspect ratio : 1.875
  Frame rate : 23.976 fps
  Color space : YUV
  Chroma subsampling : 4:2:0
  Bit depth : 8 bits
  Scan type : Progressive
  Compression mode : Lossy
  Bits/(Pixel*Frame) : 0.270
  Stream size : 1.28 GiB (90%)
  Writing library : XviD 1.0.2 (UTC 2004-08-29)

  Audio
  ID : 1
  Format : AC-3
  Format/Info : Audio Coding 3
  Format profile : Dolby Digital
  Mode extension : CM (complete main)
  Codec ID : 2000
  Duration : 1h 41mn
  Bit rate mode : Constant
  Bit rate : 192 Kbps
  Channel(s) : 2 channels
  *****************************************************************


  A film rövid tartalma:
  New York kábszeres utcagyerekei közül került ki az amerikai irodalom egyedi hangú, hírhedt költője, Jim Carroll. Regényét kritikusai Salinger klasszikusához, a Zabhegyezőhöz hasonlítják. Iskolai balhék, fegyveres rablások az utcai bandákkal, sikertelen elvonókúrák tizenévesen. Másokat drogossá tett a tehetség és siker. Őt éppen ez mentette meg.

  Tizenévesen nagyon sokszor megnéztem ezt a filmet!Egyik kedvencem volt.

  ---------------------------------------------------------------------
  NÉZD MEG A TÖBBI FELTÖLTÉSEMET IS!

  avatar
  Admin
  Admin
  Admin

  Hozzászólások száma : 493
  Join date : 2012. Feb. 06.
  Age : 70
  Tartózkodási hely : Bp.

  Eredet (Inception) 2010. | Szinkronizált amerikai-angol sci-fi| BDRip.720p| data.hu

  Témanyitás  Admin on Vas. Márc. 18, 2012 2:54 pm
  Eredet (Inception) 2010. - Datán.


  színes, magyarul beszélő, amerikai-angol sci-fi, 142 perc, 2010


  Rendezte:
  Christopher Nolan

  szereplő(k):
  Leonardo DiCaprio (Cobb)
  Ellen Page (Ariadne)
  Ken Watanabe (Saito)
  Joseph Gordon-Levitt (Arthur)
  Marion Cotillard (Mal)
  Tom Berenger (Browning)
  Cillian Murphy (Fischer)
  Michael Caine (Professzor)
  Tom Hardy (Eames)

  szinkronhang:
  Hevér Gábor (Cobb magyar hangja)
  Hujber Ferenc (Arthur magyar hangja)
  Kőszegi Ákos (Saito magyar hangja)
  Györgyi Anna (Mal magyar hangja)


  Relase:

  "Inception.2010.BDRip.720p.XviD.Hun-Predator"

  *****************************************************************
  Codec ID : XVID
  Codec ID/Hint : XviD
  Duration : 2h 28mn
  Bit rate : 2 416 Kbps
  Width : 1 280 pixels
  Height : 528 pixels
  Display aspect ratio : 2.40:1
  Frame rate : 23.976 fps
  Color space : YUV
  Chroma subsampling : 4:2:0
  Bit depth : 8 bits
  Scan type : Progressive
  Compression mode : Lossy
  Bits/(Pixel*Frame) : 0.149
  Stream size : 2.50 GiB (86%)
  Writing library : XviD 1.2.0.dev47 (UTC 2006-11-01)

  Audio
  ID : 1
  Format : AC-3
  Format/Info : Audio Coding 3
  Mode extension : CM (complete main)
  Codec ID : 2000
  Duration : 2h 27mn
  Bit rate mode : Constant
  Bit rate : 384 Kbps
  Channel(s) : 6 channels
  *****************************************************************


  A film rövid tartalma:
  Dom Cobb álomtolvaj: értékes információkat lop ki az áldozatok agyából, amikor azok alszanak, és védtelen az elméjük. Bár nagyszerűen keres, nincs magánélete, a veszélyes tudása miatt állandóan menekülnie kell. Váratlanul kap egy esélyt, visszakaphatja a régi életét, a családját, a gyerekeit. Ezúttal azonban nem lopnia kell, hanem egy gondolatot kell elültetnie valakinek az agyában. Ha sikerül a feladat, ez lehet a tökéletes bűntény. Ám hiába az alapos tervezés és a felkészült csapat, a veszélyes ellenfél minden lépésüket előre látja. Egy ellenfél, aki mintha olvasna Cobb gondolataiban.

  Díjak és jelölések:
  BAFTA-díj (2011) - Legjobb látványtervezés
  BAFTA-díj (2011) - Legjobb vizuális effektusok
  BAFTA-díj (2011) - Legjobb hang
  Oscar-díj (2011) - Legjobb operatőr: Wally Pfister
  Oscar-díj (2011) - Legjobb vizuális effektusok
  Oscar-díj (2011) - Legjobb hangvágás
  Oscar-díj (2011) - Legjobb hangkeverés
  BAFTA-díj (2011) - Legjobb film jelölés
  BAFTA-díj (2011) - Legjobb rendező jelölés: Christopher Nolan
  BAFTA-díj (2011) - Legjobb operatőr jelölés: Wally Pfister
  BAFTA-díj (2011) - Legjobb eredeti forgatókönyv jelölés: Christopher Nolan
  BAFTA-díj (2011) - Legjobb vágás jelölés: Lee Smith
  BAFTA-díj (2011) - Legjobb filmzene jelölés: Hans Zimmer
  Golden Globe díj (2011) - Legjobb rendező jelölés: Christopher Nolan
  Golden Globe díj (2011) - Legjobb filmzene jelölés: Hans Zimmer
  Golden Globe díj (2011) - Legjobb film - drámai kategória jelölés
  Golden Globe díj (2011) - Legjobb forgatókönyv jelölés: Christopher Nolan
  Oscar-díj (2011) - Legjobb film jelölés: Christopher Nolan, Emma Thomas
  Oscar-díj (2011) - Legjobb látványtervezés jelölés
  Oscar-díj (2011) - Legjobb filmzene jelölés: Hans Zimmer
  Oscar-díj (2011) - Legjobb forgatókönyv jelölés: Christopher Nolan

  ---------------------------------------------------------------------
  NÉZD MEG A TÖBBI FELTÖLTÉSEMET IS!

  avatar
  Admin
  Admin
  Admin

  Hozzászólások száma : 493
  Join date : 2012. Feb. 06.
  Age : 70
  Tartózkodási hely : Bp.

  Gilbert Grape 1993. | Szinkronizált amerikai filmdráma| DVDRip| data.hu

  Témanyitás  Admin on Vas. Márc. 18, 2012 3:06 pm
  Gilbert Grape 1993. - Datán.


  zínes, magyarul beszélő, amerikai filmdráma, 113 perc, 1993


  Rendezte:
  Lasse Hallström

  szereplő(k):
  Johnny Depp (Gilbert Grape)
  Leonardo DiCaprio (Arnie Grape)
  Juliette Lewis (Becky)
  Mary Steenburgen (Betty Carver)
  Darlene Cates (Momma)


  Relase:

  "Gilbert.Grape.DVDRip.Xvid.Hundub-TandBeRg"

  *****************************************************************
  Codec ID : XVID
  Codec ID/Hint : XviD
  Duration : 1h 57mn
  Bit rate : 1 464 Kbps
  Width : 640 pixels
  Height : 480 pixels
  Display aspect ratio : 4:3
  Frame rate : 25.000 fps
  Color space : YUV
  Chroma subsampling : 4:2:0
  Bit depth : 8 bits
  Scan type : Progressive
  Compression mode : Lossy
  Bits/(Pixel*Frame) : 0.191
  Stream size : 1.20 GiB (88%)
  Writing library : XviD 1.2.0.dev47 (UTC 2006-11-01)

  Audio
  ID : 1
  Format : AC-3
  Format/Info : Audio Coding 3
  Mode extension : CM (complete main)
  Codec ID : 2000
  Duration : 1h 57mn
  Bit rate mode : Constant
  Bit rate : 192 Kbps
  Channel(s) : 2 channels
  *****************************************************************


  A film rövid tartalma:
  Gilbert Grape egy a sok kisvárosi huszonéves közül, mégis különleges a helyzete. Egy élelmiszerboltban dolgozik zöldségesként. Ő számít a családfőnek, hiszen túlsúlyos édesanyja már ki sem tud mozdulni a házból. Ráadásul három testvére közül az egyik különösen problematikus eset. Arnie értelmi fogyatékos, túlérzékeny kamasz, aki csak rá hallgat, s akit csak ő tud kihúzni a bajból, amibe folyton belekeveredik. Gilbert és Arnie minden évben megbámulja az országúton tovaszáguldó lakókocsikat, hiszen ők nem mehetnek sehová. Ám egy napon az egyik lakókocsiból kiszáll egy lány, aki mindannyiukat kimozdítja a megszokott körforgásból...

  Díjak és jelölések:
  Golden Globe díj (1994) - Legjobb férfi mellékszereplő jelölés: Leonardo DiCaprio
  Oscar-díj (1994) - Legjobb férfi mellékszereplő jelölés: Leonardo DiCaprio

  ---------------------------------------------------------------------
  NÉZD MEG A TÖBBI FELTÖLTÉSEMET IS!

  avatar
  Admin
  Admin
  Admin

  Hozzászólások száma : 493
  Join date : 2012. Feb. 06.
  Age : 70
  Tartózkodási hely : Bp.

  Hazugságok hálója (Body of Lies) 2008. | Szinkronizált amerikai filmdráma| DVDRip| data.hu

  Témanyitás  Admin on Vas. Márc. 18, 2012 3:13 pm
  Hazugságok hálója (Body of Lies) 2008 DVDRip.Xvid.Hun

  színes, amerikai filmdráma, 128 perc, 2008
  1,35 GB
  Rendezte:
  Ridley Scott


  szereplő(k):
  Leonardo DiCaprio (Roger Ferris)
  Russell Crowe (Ed Hoffman)
  Mark Strong (Hani)
  Carice van Houten (Gretchen Ferris)
  Oscar Isaac (Bassam)


  Relase:
  " Hazugsagok.haloja.Retail.2008.DVDRip.Xvid.Hun-GanG"
  *****************************************************************
  Codec ID : XVID
  Codec ID/Hint : XviD
  Duration : 1h 1mn
  Bit rate : 1 198 Kbps
  Width : 656 pixels
  Height : 272 pixels
  Display aspect ratio : 2.40:1
  Frame rate : 25.000 fps
  Color space : YUV
  Chroma subsampling : 4:2:0
  Bit depth : 8 bits
  Scan type : Progressive
  Compression mode : Lossy
  Bits/(Pixel*Frame) : 0.269
  Stream size : 529 MiB (75%)
  Writing library : XviD 1.2.0.dev47 (UTC 2006-11-01)

  Audio
  ID : 1
  Format : AC-3
  Format/Info : Audio Coding 3
  Mode extension : CM (complete main)
  Codec ID : 2000
  Duration : 1h 1mn
  Bit rate mode : Constant
  Bit rate : 384 Kbps
  Channel(s) : 6 channels
  *****************************************************************

  A film rövid tartalma:
  Roger (Leonardo DiCaprio) mindenhonnan kijut: akkor is megússza a bevetést, ha mindenki más odavész. O a CIA legjobb ügynöke, aki már rég elvesztette saját egyéniségét: sosem több saját, még le nem leplezett álnevénél és - személyiségénél. Ed Hoffman (Russell Crowe) szintén a Cég veteránja, de egészen másképp dolgozik. Szép kertvárosi házában ülve, a laptopja segítségével harcol. A terepen mozgó embere minden mozdulatát o irányítja, még azt is o mondja meg, honnan jön a következo lövés. Egy új terrorista vezér nyomában járva Roger bizonytalan szövetségre lép a jordán titkosszolgálattal, és megpróbál beépülni a titkos pénzátutalások és önkéntes mártírok világába. Irakon, Jordánián, Dubain és Washingtonon át üldözi az emberét, de minél közelebb kerül hozzá, annál több hazugságba ütközik a terepen és otthon. Az átverések közt tévelyegve már a szövetségesek sem érnek többet, mint legutóbbi megszegett ígéretük, és a bizalomnál nincs veszélyesebb, öngyilkos taktika.


  avatar
  Admin
  Admin
  Admin

  Hozzászólások száma : 493
  Join date : 2012. Feb. 06.
  Age : 70
  Tartózkodási hely : Bp.

  Rémecskék 3 (Critters 3.) 1991. | Szinkronizált amerikai sci-fi vígjáték| DVDRip| data.hu

  Témanyitás  Admin on Hétf. Márc. 19, 2012 3:45 pm

  Rémecskék 3 (Critters 3.) 1991.

  színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi vígjáték, 86 perc, 1991  Rendezte:
  Kristine Peterson


  szereplő(k):
  Aimee Brooks (Annie)
  Leonardo DiCaprio (Josh)
  John Calvin (Clifford)


  Relase:
  " CRITTERS.3.1991.DVDRiP.DiVX.HUN.ENG.AC3-ARiZONA"
  *****************************************************************
  Codec ID : DIV3
  Codec ID/Hint : DivX 3 Low
  Duration : 1h 21mn
  Bit rate : 1 502 Kbps
  Width : 640 pixels
  Height : 352 pixels
  Display aspect ratio : 16:9
  Frame rate : 25.000 fps
  Color space : YUV
  Chroma subsampling : 4:2:0
  Bit depth : 8 bits
  Compression mode : Lossy
  Bits/(Pixel*Frame) : 0.267
  Stream size : 873 MiB (62%)

  Audio #1
  ID : 1
  Format : AC-3
  Format/Info : Audio Coding 3
  Mode extension : CM (complete main)
  Codec ID : 2000
  Duration : 1h 21mn
  Bit rate mode : Constant
  Bit rate : 448 Kbps
  Channel(s) : 6 channels
  Channel positions : Front: L C R, Side: L R, LFE
  Sampling rate : 48.0 KHz
  Bit depth : 16 bits
  Compression mode : Lossy
  Stream size : 260 MiB (19%)
  Alignment : Split accross interleaves
  Interleave, duration : 80 ms (2.00 video frames)
  Interleave, preload duration : 500 ms

  Audio #2
  ID : 2
  Format : AC-3
  Format/Info : Audio Coding 3
  Mode extension : CM (complete main)
  Codec ID : 2000
  Duration : 1h 21mn
  Bit rate mode : Constant
  Bit rate : 448 Kbps
  Channel(s) : 6 channels
  *****************************************************************  A film rövid tartalma:
  A rémecskék, ezek a sáros teniszlabdára emlékeztető, csintalan kis űrlények továbbra sem adják fel azt a tervüket, hogy egyszerűen felfaljanak mindent, amivel a mi szép bolygónkon találkoznak. Féktelen étvágyukat és rosszindulatukat még az az ócska New York-i ház sem veszi el, amelyben átmenetileg meghúzták magukat. A lakóknak persze más terveik vannak, nem szeretnék, ha az emberiség és a jövevények első kapcsolatfelvételén ők lennének a díszebéd. A ház tetejére menekülnek - köztük a háziúr fiával, akit Leonardo Di Caprio alakít - és reménykednek benne, hogy vagy túljárnak a rémecskék eszén vagy azok jóllaknak, mielőtt a tetőre érnek.  avatar
  Admin
  Admin
  Admin

  Hozzászólások száma : 493
  Join date : 2012. Feb. 06.
  Age : 70
  Tartózkodási hely : Bp.

  Don kocsmája (Don's Plum) 2001. | Szinkronizált amerikai filmdráma| DVDRip| data.hu

  Témanyitás  Admin on Hétf. Márc. 19, 2012 3:54 pm
  Don kocsmája (Don's Plum) 2001.

  fekete-fehér, magyarul beszélő, amerikai-dán-svéd filmdráma, 89 perc, 2001  Rendezte:
  R.D. Robb


  szereplő(k):
  Tobey Maguire (Ian)
  Leonardo DiCaprio (Derek)
  Scott Bloom (Brad)
  Kevin Connolly (Jeremy)
  Meadow Sisto (Juliet)
  Amber Benson (Amy)
  Jenny Lewis (Sara)
  Heather McComb (Constance)
  Marissa Ribisi (Tracy)


  Relase:
  "Dons.Plum.2001.HUN.DVDRip.XviD-LSF"
  *****************************************************************
  Codec ID : XVID
  Codec ID/Hint : XviD
  Duration : 1h 26mn
  Bit rate : 1 006 Kbps
  Width : 608 pixels
  Height : 320 pixels
  Display aspect ratio : 1.900
  Frame rate : 25.000 fps
  Color space : YUV
  Chroma subsampling : 4:2:0
  Bit depth : 8 bits
  Scan type : Progressive
  Compression mode : Lossy
  Bits/(Pixel*Frame) : 0.207
  Stream size : 621 MiB (89%)
  Writing library : XviD 1.2.0.dev47 (UTC 2006-11-01)

  Audio
  ID : 1
  Format : MPEG Audio
  Format version : Version 1
  Format profile : Layer 3
  Mode : Joint stereo
  Mode extension : MS Stereo
  Codec ID : 55
  Codec ID/Hint : MP3
  Duration : 1h 26mn
  Bit rate mode : Variable
  Bit rate : 111 Kbps
  Nominal bit rate : 128 Kbps
  Channel(s) : 2 channels
  *****************************************************************  A film rövid tartalma:
  Szombat esténként négy srác: Ian (Tobey Maguire), Derek (Leonardo DiCaprio), Brad (Scott Bloom) és Jeremy (Kevin Connolly) Don kocsmájában gyűlnek össze. Ezen az estén is így történik, s persze legfőbb feladat a csajok megdumálása. Jeremy az utcáról szedett fel egy lányt, Brad pedig már korábban megismerkedett egy csajjal, aki megígérte, hogy később csatlakozik a fiúcsapathoz. Iannak azonban nincs szerencséje - az egyik csaj a másik után hajtja el, de Juliet (Meadow Sisto) végül mégis igent mond. A legpechesebb Derek, akinek úgy tűnik, nem jön össze a ma esti csajozás. A négy fiú és a három lány végül egy igazán izgalmas, szép estét tölt együtt a kedvenc kocsmájukban. Esznek, isznak és beszélgetnek... szóval jól érzik magukat.  avatar
  Admin
  Admin
  Admin

  Hozzászólások száma : 493
  Join date : 2012. Feb. 06.
  Age : 70
  Tartózkodási hely : Bp.

  Gyorsabb a halálnál 1995. | Szinkronizált amerikai akciófilm| DVDRip| data.hu

  Témanyitás  Admin on Hétf. Márc. 19, 2012 4:05 pm

  Gyorsabb a halálnál 1995.

  színes, fekete-fehér, magyarul beszélő, amerikai akciófilm, 107 perc, 1995  Rendezte:
  Sam Raimi


  szereplő(k):
  Sharon Stone (Ellen)
  Gene Hackman (John Herod)
  Leonardo DiCaprio (Kid)
  Russell Crowe (Cort)
  Lance Henriksen (Ace Hanlon)
  Gary Sinise (Marshall)
  Tobin Bell (Dog Kelly)
  Roberts Blossom (Doc Wallace)
  Pat Hingle (Horace)


  Relase:
  "Gyorsabb.a.Halalnal.1995.DVDRip.XviD.HUN-Greensky"
  *****************************************************************
  Codec ID : XVID
  Codec ID/Hint : XviD
  Duration : 52mn 13s
  Bit rate : 1 669 Kbps
  Width : 672 pixels
  Height : 368 pixels
  Display aspect ratio : 16:9
  Frame rate : 25.000 fps
  Color space : YUV
  Chroma subsampling : 4:2:0
  Bit depth : 8 bits
  Scan type : Progressive
  Compression mode : Lossy
  Bits/(Pixel*Frame) : 0.270
  Stream size : 623 MiB (89%)
  Writing library : XviD 1.2.0.dev47 (UTC 2006-11-01)

  Audio
  ID : 1
  Format : AC-3
  Format/Info : Audio Coding 3
  Mode extension : CM (complete main)
  Codec ID : 2000
  Duration : 52mn 13s
  Bit rate mode : Constant
  Bit rate : 192 Kbps
  Channel(s) : 2 channels
  *****************************************************************

  A film rövid tartalma:
  Tizenegy harangütés és egy halálos lövés. Egy vadnyugati kisvárosban így jelzik a delet. A városka ura, a könyörtelen John Herod seriff (Gene Hackman) vezette be ezt a szokást. A coltpárbajok pedig csak egyféleképpen végződhetnek, miután a seriff még sohasem hibázott. Senkinek nincs esélye, hogy szembeszálljon vele. Ekkor jelenik meg a városkában egy idegen nő, Ellen (Sharon Stone). Bár jó néhány férfit megigézett, nem a nőiességével akar hódítani. Elszámolnivalója van és mindenki elhallgat, ha megszólal a fegyvere. A veszélyes szépség és a városka gonosz ura végül szembekerül egymással. Kettejük közül valakinek hamarosan üt az órája.  avatar
  Admin
  Admin
  Admin

  Hozzászólások száma : 493
  Join date : 2012. Feb. 06.
  Age : 70
  Tartózkodási hely : Bp.

  Kapj el, ha tudsz! 2002. | Szinkronizált amerikai krimi| DVDRip| data.hu

  Témanyitás  Admin on Hétf. Márc. 19, 2012 4:15 pm

  Kapj el, ha tudsz! 2002.

  színes, magyarul beszélő, amerikai krimi, 135 perc, 2002  Rendezte:
  Steven Spielberg


  szereplő(k):
  Leonardo DiCaprio (Frank Abagnale ifj.)
  Tom Hanks (Carl Hanratty)
  Christopher Walken (Frank Abagnale id.)
  Martin Sheen (Roger Strong)
  Amy Adams (Brenda Strong)
  Frank John Hughes (Tom Fox)
  Jennifer Garner (Cheryl Ann)
  James Brolin (Jack Barnes)
  Nathalie Baye (Paula Abagnale)
  Brian Howe (Earl Amdursky)
  Steve Eastin (Paul Morgan)
  Ellen Pompeo (Marci)
  Nancy Lenehan (Carol Strong)
  John Finn (Marsh)

  Relase:
  "Kapj.el.ha.tudsz.2002.DVDrip.XViD.HunDub-PREtorians"
  *****************************************************************
  Codec ID : XVID
  Codec ID/Hint : XviD
  Duration : 1h 3mn
  Bit rate : 1 102 Kbps
  Width : 640 pixels
  Height : 352 pixels
  Display aspect ratio : 16:9
  Frame rate : 25.000 fps
  Color space : YUV
  Chroma subsampling : 4:2:0
  Bit depth : 8 bits
  Scan type : Progressive
  Compression mode : Lossy
  Bits/(Pixel*Frame) : 0.196
  Stream size : 503 MiB (74%)
  Writing library : Lavc51.21.0

  Audio
  ID : 1
  Format : AC-3
  Format/Info : Audio Coding 3
  Mode extension : CM (complete main)
  Codec ID : 2000
  Duration : 1h 3mn
  Bit rate mode : Constant
  Bit rate : 384 Kbps
  Channel(s) : 6 channels
  *****************************************************************

  A film rövid tartalma:
  Frank W. Abagnale dolgozott orvosként, ügyvédként és egy nagy légitársaság másodpilótájaként - és mindezt a huszonegyedik születésnapja előtt. A szélhámosság nagymestere emellett briliáns csekkhamisító is volt, szakértelme több millió dollárt hozott neki a konyhára. Carl Hanratty FBI ügynök legfontosabb küldetésének tartotta, hogy elkapja Franket és a törvény színe elé vigye, de Frank mindig egy lépéssel előtte járt és a hajsza folytatására kényszerítette.

  Díjak és jelölések:
  BAFTA-díj (2003) - Legjobb férfi mellékszereplő: Christopher Walken
  BAFTA-díj (2003) - Legjobb adaptált forgatókönyv jelölés: Jeff Nathanson
  BAFTA-díj (2003) - Legjobb jelmeztervezés jelölés: Mary Zophres
  BAFTA-díj (2003) - Legjobb filmzene jelölés: John Williams
  Golden Globe díj (2003) - Legjobb színész - drámai kategória jelölés: Leonardo DiCaprio
  Oscar-díj (2003) - Legjobb férfi mellékszereplő jelölés: Christopher Walken
  Oscar-díj (2003) - Legjobb filmzene jelölés: John Williams  avatar
  Admin
  Admin
  Admin

  Hozzászólások száma : 493
  Join date : 2012. Feb. 06.
  Age : 70
  Tartózkodási hely : Bp.

  Marvin szobája 1996. | Szinkronizált amerikai filmdráma| DVDRip| data.hu

  Témanyitás  Admin on Hétf. Márc. 19, 2012 5:55 pm

  Marvin szobája 1996.

  színes, magyarul beszélő, amerikai filmdráma, 98 perc, 1996  Rendezte:
  Jerry Zaks


  szereplő(k):
  Meryl Streep (Lee)
  Diane Keaton (Bessie)
  Leonardo DiCaprio (Hank)
  Robert De Niro (Dr. Wally)
  Hume Cronyn (Marvin)
  Gwen Verdon (Ruth)
  Hal Scardino (Charlie)
  Dan Hedaya (Bob)

  Relase:
  "Marvin.szobaja.DVDRip.Xvid.Hundub-TandBeRg"
  *****************************************************************
  Codec ID : XVID
  Codec ID/Hint : XviD
  Duration : 1h 34mn
  Bit rate : 1 686 Kbps
  Width : 720 pixels
  Height : 400 pixels
  Display aspect ratio : 16:9
  Frame rate : 25.000 fps
  Color space : YUV
  Chroma subsampling : 4:2:0
  Bit depth : 8 bits
  Scan type : Progressive
  Compression mode : Lossy
  Bits/(Pixel*Frame) : 0.234
  Stream size : 1.11 GiB (81%)
  Writing library : XviD 1.2.0.dev47 (UTC 2006-11-01)

  Audio
  ID : 1
  Format : AC-3
  Format/Info : Audio Coding 3
  Mode extension : CM (complete main)
  Codec ID : 2000
  Duration : 1h 34mn
  Bit rate mode : Constant
  Bit rate : 384 Kbps
  Channel(s) : 6 channels
  *****************************************************************  A film rövid tartalma:
  Húsz év telt el azóta, hogy a két nővér, Lee és Bessie útjai elváltak. Lee Ohio-ba ment, hogy a saját életét élje, az idősebb Bessie pedig visszatért Floridába, a szülői házba, hogy gondját viselje agyvérzése óta ágyhoz kötött apjának, Marvin-nak és különc nagynénjének, Ruth-nak. Ám egy orvosi vizsgálat nyomán kiderül, hogy Bessie leukémiás és túlélése attól függ, hogy talál-e olyan rokont, akinek csontvelője megegyezik az övével. Lee-nek megvan a maga baja, ugyanis tinédzser fia, Hank deviáns viselkedése miatt elmegyógyintézetben köt ki. Mégis, amikor Lee megkapja húsz éve nem látott nővére segélyhívását, fogja Hank-et és öccsét, Charlie-t, majd útra kel...
  A nővérek találkozása erőteljes érzelmek kirobbanásához és megható felfedezésekhez vezet ebben a rendkívül emberi, briliáns színészi alakításokat felvonultató, igényes és drámai témájához képest meglepően mulatságos filmben.

  Díjak és jelölések:
  Golden Globe díj (1997) - Legjobb színésznő - drámai kategória jelölés: Meryl Streep
  Oscar-díj (1997) - Legjobb női alakítás jelölés: Diane Keaton  avatar
  Admin
  Admin
  Admin

  Hozzászólások száma : 493
  Join date : 2012. Feb. 06.
  Age : 70
  Tartózkodási hely : Bp.

  Rómeó és Júlia (Romeo + Juliet) 1996. | Szinkronizált amerikai filmdráma| DVDRip| data.hu

  Témanyitás  Admin on Hétf. Márc. 19, 2012 6:12 pm

  Rómeó és Júlia (Romeo + Juliet) 1996.

  színes, magyarul beszélő, amerikai filmdráma, 120 perc, 1996  Rendezte:
  Baz Luhrmann

  szereplő(k):
  Claire Danes (Júlia)
  Leonardo DiCaprio (Rómeó)
  Pete Postlethwaite (Laurence)
  Michael Corbett (Rich Ranchidis)
  Brian Dennehy (Ted Montague)
  Jamie Kennedy (Sampson)
  John Leguizamo (Tybalt)
  Harold Perrineau (Mercutio)

  Relase:
  "Romeo.and.Juliet.1996.DVDRip.XviD.Hungarian-MOViELAB"
  *****************************************************************
  Codec ID : XVID
  Codec ID/Hint : XviD
  Duration : 1h 55mn
  Bit rate : 1 142 Kbps
  Width : 592 pixels
  Height : 240 pixels
  Display aspect ratio : 2.467
  Frame rate : 25.000 fps
  Color space : YUV
  Chroma subsampling : 4:2:0
  Bit depth : 8 bits
  Scan type : Progressive
  Compression mode : Lossy
  Bits/(Pixel*Frame) : 0.322
  Stream size : 942 MiB (85%)
  Writing library : XviD 1.2.1 (UTC 2008-12-04)

  Audio
  ID : 1
  Format : AC-3
  Format/Info : Audio Coding 3
  Mode extension : CM (complete main)
  Codec ID : 2000
  Duration : 1h 55mn
  Bit rate mode : Constant
  Bit rate : 192 Kbps
  Channel(s) : 2 channels
  *****************************************************************  A film rövid tartalma:
  Shakespeare klasszikus szerelmi története modern környezetben, az amerikai Verona Beach-en elevenedik meg a múlt század ötvenes-hatvanas éveiben. A tengerpartért, a hatalomért és a pénzért harcol egymással a két rivális banda, a Capulet és a Montague család. Tagjai villogó, díszes autóval száguldoznak, kard és tőr helyett pisztollyal ölik egymást. Egy táncos összejövetelen találkozik egymással a két család gyermeke. Rómeó és Júlia az első pillantásra egymásba szeret, és hamarosan, titokban összeházasodnak. Rómeó összeverekszik az egyik Capulettel, és megöli.

  Díjak és jelölések:
  BAFTA-díj (1998) - Legjobb rendező: Baz Luhrmann
  BAFTA-díj (1998) - Legjobb adaptált forgatókönyv: Craig Pearce, Baz Luhrmann
  BAFTA-díj (1998) - Legjobb látványtervezés: Catherine Martin
  BAFTA-díj (1998) - Legjobb filmzene: Nellee Hooper
  Berlini Nemzetközi Filmfesztivál (1997) - Legjobb férfi alakítás: Leonardo DiCaprio
  Berlini Nemzetközi Filmfesztivál (1997) - Alfred Bauer díj: Baz Luhrmann
  BAFTA-díj (1998) - Legjobb operatőr jelölés: Donald McAlpine
  BAFTA-díj (1998) - Legjobb hang jelölés
  BAFTA-díj (1998) - Legjobb vágás jelölés: Jill Bilcock
  Berlini Nemzetközi Filmfesztivál (1997) - Arany Medve jelölés: Baz Luhrmann
  Oscar-díj (1997) - Legjobb látványtervezés jelölés  avatar
  Admin
  Admin
  Admin

  Hozzászólások száma : 493
  Join date : 2012. Feb. 06.
  Age : 70
  Tartózkodási hely : Bp.

  Titanic (Titanic) 1997. | Szinkronizált amerikai romantikus dráma| DVDRip| data.hu

  Témanyitás  Admin on Hétf. Márc. 19, 2012 6:26 pm

  Titanic (Titanic) 1997.

  színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus dráma, 194 perc, 1997  Rendezte:
  James Cameron

  szereplő(k):
  Leonardo DiCaprio (Jack Dawson)
  Kate Winslet (Rose)
  Bill Paxton (Brock Lovett)
  Gloria Stuart (Rose Dawson Calvert)
  Frances Fisher (Ruth DeWitt Bukater)
  Billy Zane (Caledon Hockley)
  Bernard Hill (Edward John Smith kapitány)
  Suzy Amis (Lizzy Calvert)
  Kathy Bates (Molly Brown)

  Relase:
  "Titanic.1997.HDTVRip.XviD.Hun-HDTV"
  *****************************************************************
  Codec ID : XVID
  Codec ID/Hint : XviD
  Duration : 3h 6mn
  Bit rate : 1 780 Kbps
  Width : 720 pixels
  Height : 304 pixels
  Display aspect ratio : 2.35:1
  Frame rate : 25.000 fps
  Color space : YUV
  Chroma subsampling : 4:2:0
  Bit depth : 8 bits
  Scan type : Progressive
  Compression mode : Lossy
  Bits/(Pixel*Frame) : 0.325
  Stream size : 2.32 GiB (80%)
  Writing library : XviD 1.2.1 (UTC 2008-12-04)

  Audio
  ID : 1
  Format : AC-3
  Format/Info : Audio Coding 3
  Mode extension : CM (complete main)
  Codec ID : 2000
  Duration : 3h 6mn
  Bit rate mode : Constant
  Bit rate : 448 Kbps
  Channel(s) : 6 channels
  *****************************************************************


  A film rövid tartalma:
  Belfastban elkezdik építeni a világ legnagyobb hajóját, melynek hossza nagyobb, mint a korabeli New York legmagasabb felhőkarcolója. A hajótest építése feszített tempóban zajlik és két évig tart, a belső dekoráció megalkotása pedig újabb egy évet vesz igénybe. A Titanic 1912. április 10-én, egy szerdai napon, déltájban hagyja el Southampton kikötőjét, hogy újabb két megállás után New York felé hajózzon. És bár a Titanic útja során számos figyelmeztető jelzést kap más hajóktól, amelyek a jéghegyek közelségére hívják fel a luxushajó figyelmét, április 14-én este 11 óra 40 perckor - alig öt nappal azután, hogy útnak indult - jéghegynek ütközik. Április 15-én hajnali fél háromkor, kevesebb mint három órával a végzetes ütközés után pedig már az Atlanti-óceán fenekén pihen.

  Jack és Rose a hajón utaznak, ugyanakkor születésük folytán világok választják el őket egymástól. Ennek ellenére halálosan egymásba szeretnek az elsüllyeszthetetlennek vélt Titanic első - és egyben utolsó - útján. Amikor a baljós csillagzat alatt vesztébe száguldó hajó jéghegynek ütközik, már nem csak szerelmükért, hanem az életben maradásukért is meg kell küzdeniük.

  Díjak és jelölések:
  Golden Globe díj (1998) - Legjobb rendező: James Cameron
  Golden Globe díj (1998) - Legjobb eredeti filmzene: James Horner
  Golden Globe díj (1998) - Legjobb eredeti filmdal: Will Jennings, James Horner
  Golden Globe díj (1998) - Legjobb film - drámai kategória
  Oscar-díj (1998) - Legjobb film: Jon Landau, James Cameron
  Oscar-díj (1998) - Legjobb rendező: James Cameron
  Oscar-díj (1998) - Legjobb operatőr: Russell Carpenter
  Oscar-díj (1998) - Legjobb jelmeztervezés: Deborah Lynn Scott
  Oscar-díj (1998) - Legjobb látványtervezés: Peter Lamont, Michael Ford
  Oscar-díj (1998) - Legjobb vizuális effektusok: Thomas L. Fisher, Michael Kanfer, Mark A. Lasoff, Robert Legato
  Oscar-díj (1998) - Legjobb vágás: Conrad Buff IV, Richard A. Harris, James Cameron
  Oscar-díj (1998) - Legjobb filmzene: James Horner
  Oscar-díj (1998) - Legjobb hangvágás: Christopher Boyes, Tom Bellfort
  Oscar-díj (1998) - Legjobb betétdal: Will Jennings, James Horner
  Oscar-díj (1998) - Legjobb hangkeverés: Tom Johnson, Gary Rydstrom, Mark Ulano, Gary Summers
  BAFTA-díj (1998) - Legjobb film jelölés: James Cameron, Jon Landau
  BAFTA-díj (1998) - Legjobb operatőr jelölés: Russell Carpenter
  BAFTA-díj (1998) - Legjobb jelmeztervezés jelölés: Deborah Lynn Scott
  BAFTA-díj (1998) - Legjobb látványtervezés jelölés: Peter Lamont
  BAFTA-díj (1998) - Legjobb hang jelölés: Tom Johnson, Gary Summers, Gary Rydstrom, Mark Ulano
  BAFTA-díj (1998) - Legjobb vágás jelölés: Conrad Buff IV, James Cameron, Richard A. Harris
  BAFTA-díj (1998) - Legjobb smink és maszk jelölés: Tina Earnshaw, Simon Thompson
  Golden Globe díj (1998) - Legjobb női mellékszereplő jelölés: Gloria Stuart
  Golden Globe díj (1998) - Legjobb színésznő - zenés film és vígjáték kategória jelölés: Kate Winslet
  Golden Globe díj (1998) - Legjobb férfi alakítás jelölés: Leonardo DiCaprio
  Golden Globe díj (1998) - Legjobb forgatókönyv jelölés: James Cameron
  Oscar-díj (1998) - Legjobb női mellékszereplő jelölés: Gloria Stuart
  Oscar-díj (1998) - Legjobb smink és maszk jelölés: Tina Earnshaw, Simon Thompson, Greg Cannom
  Oscar-díj (1998) - Legjobb női alakítás jelölés: Kate Winslet  avatar
  Admin
  Admin
  Admin

  Hozzászólások száma : 493
  Join date : 2012. Feb. 06.
  Age : 70
  Tartózkodási hely : Bp.

  Teljes napfogyatkozás 1995. | Szinkronizált angol-francia-belga filmdráma| DVDRip| data.hu

  Témanyitás  Admin on Hétf. Márc. 19, 2012 6:41 pm
  Teljes napfogyatkozás 1995.

  színes, magyarul beszélő, angol-francia-belga filmdráma, 110 perc, 1995  Rendezte:
  Agnieszka Holland

  szereplő(k):
  Leonardo DiCaprio (Arthur Rimbaud)
  David Thewlis (Paul Verlaine)
  Romane Bohringer (Mathilde Maute)
  Dominique Blanc (Isabelle Rimbaud)
  James Thiérrée (Frederic)

  Relase:
  "Total.Eclipse.1995.HUN.DVDRip.XviD-CELL"
  *****************************************************************
  Codec ID : XVID
  Codec ID/Hint : XviD
  Duration : 1h 46mn
  Bit rate : 787 Kbps
  Width : 672 pixels
  Height : 368 pixels
  Display aspect ratio : 16:9
  Frame rate : 25.000 fps
  Color space : YUV
  Chroma subsampling : 4:2:0
  Bit depth : 8 bits
  Scan type : Progressive
  Compression mode : Lossy
  Bits/(Pixel*Frame) : 0.127
  Stream size : 601 MiB (86%)
  Writing library : XviD 1.2.0.dev47 (UTC 2006-11-01)

  Audio
  ID : 1
  Format : MPEG Audio
  Format version : Version 1
  Format profile : Layer 3
  Mode : Joint stereo
  Mode extension : MS Stereo
  Codec ID : 55
  Codec ID/Hint : MP3
  Duration : 1h 46mn
  Bit rate mode : Variable
  Bit rate : 117 Kbps
  Nominal bit rate : 128 Kbps
  Channel(s) : 2 channels
  *****************************************************************


  A film rövid tartalma:
  Arthur Rimbaud és Paul Verlaine a tizenkilencedik század második felének legnagyobb francia költői voltak. Az ő történetüket mutatja be a film, extravagáns, radikális és tudatosan megbotránkoztató életmódjukat, amivel nem csak a legnagyobb költő de a legnagyobb botrányhős számukra mindenképpen megtisztelő címét is elnyerték. A film azonban meggyőző naturalizmussal mutatja be a két férfit mint magánembert is: Paul Verlaine-t, aki brutális módon alázza meg nap mint nap gazdag és kiszolgáltatott feleségét miközben homoszexuális pózokat vesz fel, hogy a fiatal Rimbaud-t még jobban magához kösse. Arthur Rimbaud pedig mint naiv s a világból tökéletesen kiábrándult ifjú jelenik meg előttünk, aki romantikus és soha be nem teljesülő vágyait kergetve rohan az elmúlás felé...  avatar
  Admin
  Admin
  Admin

  Hozzászólások száma : 493
  Join date : 2012. Feb. 06.
  Age : 70
  Tartózkodási hely : Bp.

  Véres gyémánt (Blood Diamond) 2006. | Szinkronizált akcióthriller | DVDRip| data.hu

  Témanyitás  Admin on Hétf. Márc. 19, 2012 6:49 pm
  Véres gyémánt (Blood Diamond) 2006.

  színes, magyarul beszélő, amerikai-német akcióthriller, 143 perc, 2006  Rendezte:
  Edward Zwick

  szereplő(k):
  Leonardo DiCaprio (Danny Archer)
  Djimon Hounsou (Solomon)
  Arnold Vosloo (Coetzee)
  Jennifer Connelly (Maddy Bowen)
  Michael Sheen (Simmons)
  Jimi Mistry (Nabil)
  Stephen Collins (Walker)

  Relase:
  "Veres.gyemant.2006.DVDrip.XViD.HunDub-PREtorians"
  *****************************************************************
  Codec ID : XVID
  Codec ID/Hint : XviD
  Duration : 1h 10mn
  Bit rate : 1 226 Kbps
  Width : 640 pixels
  Height : 256 pixels
  Display aspect ratio : 2.500
  Frame rate : 25.000 fps
  Color space : YUV
  Chroma subsampling : 4:2:0
  Bit depth : 8 bits
  Scan type : Progressive
  Compression mode : Lossy
  Bits/(Pixel*Frame) : 0.299
  Stream size : 615 MiB (90%)
  Writing library : Lavc51.21.0

  Audio
  ID : 1
  Format : MPEG Audio
  Format version : Version 1
  Format profile : Layer 3
  Mode : Joint stereo
  Mode extension : MS Stereo
  Codec ID : 55
  Codec ID/Hint : MP3
  Duration : 1h 10mn
  Bit rate mode : Constant
  Bit rate : 128 Kbps
  Channel(s) : 2 channels
  *****************************************************************
  A film rövid tartalma:
  Solomon (Djimon Hounsou), akit elválasztanak a családjától és arra kényszerítenek, hogy a gyémántmezőkön dolgozzon, egy nap különleges drágakövet talál, amit élete kockáztatásával elrejt, hogy az érte kapott pénzzel megmentse a családját. Archer (Leonardo DiCaprio), az exzsoldos tudomást szerez a kincsről és Mady Bowen (Jennifer Connelly) újságírónő közvetítésével Solomon mellé szegődik abban a reményben, hogy a kincs sikeres értékesítésével ő is jól jár és végre elhagyhatja Afrikát. A két ember sorsa végzetesen összefonódik az életveszélyes vállalkozás során.

  Díjak és jelölések:
  Golden Globe díj (2007) - Legjobb színész - drámai kategória jelölés: Leonardo DiCaprio
  Oscar-díj (2007) - Legjobb férfi mellékszereplő jelölés: Djimon Hounsou
  Oscar-díj (2007) - Legjobb vágás jelölés: Steven Rosenblum
  Oscar-díj (2007) - Legjobb férfi alakítás jelölés: Leonardo DiCaprio
  Oscar-díj (2007) - Legjobb hangvágás jelölés
  Oscar-díj (2007) - Legjobb hangkeverés jelölés  avatar
  Admin
  Admin
  Admin

  Hozzászólások száma : 493
  Join date : 2012. Feb. 06.
  Age : 70
  Tartózkodási hely : Bp.

  Viharsziget (Shutter Island) 2009. | Szinkronizált amerikai thriller| DVDRip| data.hu

  Témanyitás  Admin on Hétf. Márc. 19, 2012 6:58 pm
  Viharsziget (Shutter Island) 2009.

  színes, magyarul beszélő, amerikai thriller, 138 perc, 2009  Rendezte:
  Martin Scorsese

  szereplő(k):
  Leonardo DiCaprio (Teddy Daniels)
  Mark Ruffalo (Chuck Aule)
  Ben Kingsley (Dr. John Cawley)
  Emily Mortimer (Rachel Solando)
  Michelle Williams (Dolores Chanal)
  Max von Sydow (Dr. Jeremiah Naehring)
  Jackie Earle Haley (George Noyce)

  Relase:
  "Viharsziget.2010.HUN.BDRip.XviD-NiNCS"
  *****************************************************************
  Codec ID : XVID
  Codec ID/Hint : XviD
  Duration : 1h 10mn
  Bit rate : 931 Kbps
  Width : 640 pixels
  Height : 272 pixels
  Display aspect ratio : 2.35:1
  Frame rate : 23.976 fps
  Color space : YUV
  Chroma subsampling : 4:2:0
  Bit depth : 8 bits
  Scan type : Progressive
  Compression mode : Lossy
  Bits/(Pixel*Frame) : 0.223
  Stream size : 467 MiB (67%)
  Writing library : XviD 1.0.3 (UTC 2004-12-20)

  Audio
  ID : 1
  Format : AC-3
  Format/Info : Audio Coding 3
  Mode extension : CM (complete main)
  Codec ID : 2000
  Duration : 1h 9mn
  Bit rate mode : Constant
  Bit rate : 448 Kbps
  Channel(s) : 6 channels
  *****************************************************************
  A film rövid tartalma:
  A világtól elzárva, a Massachusetts állam partjainál fekvő kis szigeten lévő elmegyógyintézetben tartják fogva az Egyesült Államok legveszedelmesebb elmebeteg bűnözőit. Amikor az ötvenes években a szigorúan őrzött intézményből megmagyarázhatatlan módon megszökik egy gyilkosságért elítélt nő, az igazgató, Dr. Cawley kénytelen külső segítséget kérni. Két rendőrbíró, Teddy Daniels és Chuck Aule utazik a szigetre, hogy kiderítse, mi történt, és megtalálja a szökevényt. Danielsnek nemcsak a munkáját hátráltató pszichiáterrel, hanem a saját démonaival is meg kell küzdenie.  avatar
  Admin
  Admin
  Admin

  Hozzászólások száma : 493
  Join date : 2012. Feb. 06.
  Age : 70
  Tartózkodási hely : Bp.

  Re: Leonardo DiCaprio Filmek.

  Témanyitás  Admin on Hétf. Márc. 19, 2012 7:00 pm

  Jó töltögetést és szórakozást kívánok a filmekhez!

  janos79
  Leskelődő
  Leskelődő

  Hozzászólások száma : 3
  Join date : 2012. Mar. 20.

  Re: Leonardo DiCaprio Filmek.

  Témanyitás  janos79 on Kedd Márc. 20, 2012 6:14 pm

  köszike

  dzsi123
  Fanatikus
  Fanatikus

  Hozzászólások száma : 21
  Join date : 2012. Mar. 17.

  köszi

  Témanyitás  dzsi123 on Csüt. Márc. 22, 2012 4:46 am

  egy giga nagy köszi!

  doresz2
  Data - Fájlmegosztó
  Data - Fájlmegosztó

  Hozzászólások száma : 119
  Join date : 2012. Mar. 28.

  Re: Leonardo DiCaprio Filmek.

  Témanyitás  doresz2 on Szer. Márc. 28, 2012 6:47 pm

  Köszönöm!

  Ajánlott tartalom

  Re: Leonardo DiCaprio Filmek.

  Témanyitás  Ajánlott tartalom


   Pontos idő: Hétf. Júl. 23, 2018 4:26 pm