Szólj hozzá a témához és letöltheted a tartalmat!

Prémium előfizetésel több szálon, várakozás nélküli letöltés, nagy sebességgel!


  Leonardo DiCaprio Filmek.

  Share
  avatar
  Admin
  Admin
  Admin

  Hozzászólások száma : 493
  Join date : 2012. Feb. 06.
  Age : 70
  Tartózkodási hely : Bp.

  Leonardo DiCaprio Filmek.

  Témanyitás  Admin on Vas. Márc. 18, 2012 7:17 am

  First topic message reminder :  Leonardo Wilhelm DiCaprio (Los Angeles, Kalifornia, 1974. november 11.[1] – ) Oscar-díjra jelölt, Golden Globe-díjas amerikai színész. Világhírnevet a Titanic című film főszerepével nyert, ezenkívül olyan további sikeres produkcióban játszott, mint a Rómeó + Júlia, a Kapj el, ha tudsz, az Aviátor, A tégla, az Eredet és a Véres gyémánt. Az utóbbi időkben Martin Scorsesével dolgozott együtt több filmen is, hasonlóan ahhoz, ahogy karrierje kezdetén Robert De Niro is gyakran forgatott a rendezővel.  Fiatalkora

  DiCaprio Hollywoodban született, Los Angelesben, Kalifornia államban, George DiCaprio underground képregényrajzoló és -forgalmazó, illetve Irmelin Indenbirken, korábbi jogi titkárnő egyetlen gyermekeként.[3] Anyja még gyermekkorában a németországi Oer-Erkenschwickből az Egyesült Államokba költözött; apja pedig negyedik generációs amerikai, félig olasz, félig német származású.[1][4][5] A szülők a főiskolán találkoztak, minekutána Los Angelesbe költöztek. DiCaprio keresztnevét Leonardo Da Vinci után kapta; édesanyja az itáliai művész egyik festménye előtt állt, mikor fia rúgott egyet.

  DiCaprio szülei elváltak, mikor egyéves volt; ezután többnyire anyjával élt, de apja sem hagyta magára. Gyermekkorában a Seeds Elementary Schoolba járt, érdekelték a kosaraskártyák, a képregények és a múzeumok, ahová gyakran vitte el édesapja. DiCaprio és édesanyja több Los Angeles-i környéken is élt; tizenéves korában az 1874 Hillhurst Avenue, Los Feliz címen laktak (amit később közkönyvtárrá alakítottak), anyja pedig több munkát is vállalt, hogy eltartsa magát és fiát.[1] DiCaprio a közeli John Marshall High School diákja volt, mielőtt a Los Angeles Centre for Enriched Studies hallgatója lett. Reklámfilmekben szereplő mostohatestvére, Adam Farrar (apja új házasságából) is szerepet játszott abban, hogy DiCapriót a színészet érdekelni kezdte.[1] Tizenkét évesen ügynök után nézett, de eleinte elutasításra talált; egy ügynök azt javasolta neki, angolosítsa nevét „Lenny Williams”-re, ám ezt DiCaprio visszautasította.[1]

  Kezdeti karrier

  Színészi karrierje 1989-ben kezdődött, mikor beválasztották Garry Buckman szerepére a Vásott szülők című sikerfilm sorozatváltozatába. Itt találkozott legjobb barátjával, Tobey Maguire-rel. Még ugyanebben az évben, DiCaprio feltűnt a Santa Barbara című szappanoperában Mason Capwellként (flashbackekben, tinédzserként). 1991 és 1992 között a Growing Pains-ben játszotta Luke Browert, egy hajléktalan fiút.

  Azonban DiCaprio filmszerepeiről ismert. Debütálása a Rémecskék 3-hoz (1991) kötődik, ahol Josh-t formálta meg. A film korlátozott mozibemutatót kapott, s hamarosan kiadták videón. Két évvel később érkezett el az áttörés Toby szerepével az Ez a fiúk sorsa (1993) című filmben, ahol Robert De Niro és Ellen Barkin oldalán volt látható. A New York-i Filmkritikusok Szövetsége és a Filmkritikusok Országos Társasága figyelmét is magára vonta mint legjobb férfi mellékszerepő, ha díjat nem is nyert. Még ebben az évben olyan meggyőzően alakított egy mentálisan sérült fiút a Gilbert Grape-ben, hogy 19 évesen Oscar-díjra jelölték érte. 1995-ben szerepelt a Gyorsabb a halálnál című westernben és a Teljes napfogyatkozásban, két 19. századi költő, Paul Verlaine és Arthur Rimbaud közötti homoszexuális kapcsolat fikcionalizált elbeszélésében. DiCaprio alakította Rimbaud-t, Verlaine-t pedig David Thewlis játszotta. A fekete-fehér, Don kocsmája című kisköltségvetésű film, melyben néhány barátjával tűnt fel (köztük Maguire-rel), 1995 és 1996 között forgott. Az észak-amerikai terjesztést azonban később DiCaprio és Maguire megakadályozta, mivel ők sosem szánták mozibemutatóra. A film 2001. február 9-én került először a nézők elé, a Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon. Magyarországon 2004 áprilisában jelent meg DVD-n. Még mindig 1995-ben, DiCaprio eljátszotta Jim Carrollt az Egy kosaras naplójában, majd 1996-ban a férfi főszerep lett az övé a Romeo + Júliában, Shakespeare drámájának modern feldolgozásában, amely Baz Luhrmann ausztrál rendező nevéhez fűződik.

  A szupersztár és a 'Leo-Mania'

  A „sztár” és a „szupersztár” státusz közötti lépésre 1997-ben került sor, mikor DiCaprio megkapta Jack Dawson szerepét a Titanicban. Minden idők legnagyobb bevételt hozó filmje (inflációt számítva a hatodik) tizenegy Oscar-díjat kapott. Az elkövetkezendő időszak folyamán DiCaprio nevét minden háztartásban megismerték világszerte, s olyan kifejezéssekkel azonosult, mint a „tini szívtipró” és a „szexszimbólum”. A világméretű hisztériának köszönhetően tizenéves lányok millióinak vágyálma lett, az E! Online pedig a bolygó legvadítóbb sztárjának írta le, míg Kate Winslet, Titanicbeli partnere azt mondta, egyetért azokkal, akik szerint ő a „legszebb férfi a Földön”. A People Magazine számos alkalommal a világ legszebb emberei közé választotta. 1998-ban, ünnepeltsége csúcsán, DiCaprio már magazinok hosszú sorának címlapján szerepelt, a Vanity Fairtől a Rolling Stone-ig, s egy alkalommal a legtöbb keresést regisztráló személy lett az internet korai korszakában. DiCaprio elvállalta való életbeli „tinisztár” szerepének paródiáját Woody Allen szatirikus filmjében, a Sztárral szembenben. Még szintén 1998-ban eljátszotta XIV. Lajos francia király és titkolt ikertestvére, Fülöp kettős szerepét A vasálarcos című filmben. Akkoriban népszerűségének körülírására a „Leo-Mania” elnevezést használta a média, hasonlóan az 1960-es években a The Beatlest övező rajongás nyomán született „Beatlemaniá”-hoz.

  A világon végigsöprő jelenség nem egyszer szült túlzó megnyilvánulásokat. A japán média 'Leo-sama'-ként (レオ様) utalt DiCaprióra, ahol a „sama”-t olyan emberekre használják, akiket nagy dolgok véghezviteléért becsülnek, vagy uralkodói körökből valóak. A Time magazin egy 2000-es interjúban összegezte a villámgyorsan szerzett hírnevet és buktatóit. Ebben azt írják,

  „ DiCaprio még most is úgy gondol magára, mint független filmes színészre, s nem egy címlapfiúra. »Nem voltam egy nevezőn az egész Titanic-jelenséggel és azzal, amivé az arcom vált világszerte.« Kifejtette továbbá, »Sosem fogom újra elérni azt a népszerűségi szintet, s nem is számítok rá. Nem is fogom megpróbálni.« ”

  Mindazonáltal, a szalagcímek és a visszhang továbbra sem ült le, s ismét csúcsra hágott, mikor DiCaprio szerepelt Danny Boyle filmjében, az Alex Garland kalandtúrás-klasszikusából készült A partban. A thai hatóságokkal való összetűzések miatt Ko Phi Phi sziget használatával kapcsolatban a film több negatív sajtóvisszhagot generált 1999-ben, mint ahogy arra a készítők számítottak. Jelentések szerint a filmes cégnek adott engedély a Phi Phi Nemzeti Park belső környezetének fizikai megváltoztatására illegális volt. Végül a film az amerikai mozipénztáraknál sem hozta az elvárt szintet, s a kritika is kedvezőtlenül fogadta.

  Az elismert színész


  Leonardo DiCaprio, Martin Scorsese és Cameron Diaz a 2002-es cannes-i fesztiválon

  2002-ben DiCaprio maga mögött hagyta a róla kialakult sztereotipikus képet és két széles körben elismert rendezővel is együtt dolgozott: Steven Spielberg Kapj el, ha tudsza és a Martin Scorsese rendezte New York bandái is rendkívül jó kritikai fogadtatásra lelt. DiCaprio folytatta a közös munkát Scorsesével, 2004-ben elkészült az Aviátor című életrajzi film Howard Hughes amerikai üzletemberről, akinek megformálásáért DiCaprio megkapta második Oscar-jelölését, mint legjobb színész. A színész és a rendező harmadjára is nekivágott a közös munkának (nem véletlen, hogy ráaggatták DiCaprióra a Scorsese új 'De Nirója' elnevezést) 2006-ban, s leforgatták A téglát, amiben a 32 éves színész egy a bostoni maffiába beépülő zsarut alakított. DiCaprio következő produkciója már két hónap múlva a mozikban volt. A Véres gyémánt főszerepéért megszerezte élete harmadik Oscar-jelölését. Mindkét filmben nyújtott alakításáért szerepelt a Golden Globe-jelöltek között a legjobb drámai színész kategóriában, s hasonlóan kétszer képviselte magát Broadcast Film Critics Association legjobb színész-nomináltjai között, ami meglehetősen ritka teljesítmény. A Screen Actors Guild, vagyis a Színészek Szakszervezete A tégláért mellékszereplői, a Véres gyémántért főszereplői díjra terjesztette fel, míg a Brit Filmakadémia A tégláért ismerte el egy jelöléssel a legjobb színész kategóriában.[7]

  Ridley Scott rendezte a Hazugságok hálója című, David Ignatius könyve nyomán készült filmet, melynek forgatókönyvét az Oscar-díjas William Monahan írta. DiCaprio partnere Russell Crowe, aki a Gladiátor óta állandó színésze Scottnak. A produkció 2008 őszén érkezett az amerikai és magyar mozikba is. 2007. március 22-én DiCaprio leszerződött Titanicbeli szereplőtársával, Kate Winslettel együtt a Richard Yates 1961-es művéből készült A szabadság útjaihoz. A rendező Winslet férje, Sam Mendes, a bemutató 2008 karácsonyára esett, s a 66. Golden Globe-gálán mindkét főszereplőt jelölték a filmben nyújtott alakításáért. 2009 októberére várható a Shutter Island címet viselő projekt, melyben DiCaprio újfent Scorsesével dolgozik együtt. Az azonos című könyvből készülő, az 1950-es években játszódó bűnügyi filmben a színész egy U. S. Marshallt játszik. A későbbiekben kerül sor a Robert Ludlum-regényből vászonra kerülő The Chancellor Manuscriptre és a megint csak Martin Scorsese rendezésében készülő The Rise of Theodore Rooseveltre, amely film az USA 26. elnökének életébe és karrierjébe nyújt bepillantást.

  A The Screen Directory ötödiknek sorolta Leonardo DiCapriót a legjobb ma működő színészek listáján,[8] míg 2007 májusában a Time a világ 100 legbefolyásosabb emberei között jegyezte.

  Magánélete


  DiCaprio 2000-ben, A part egy sajtótájékoztatóján

  DiCapriót dicsérő szóval illették környezetvédelmi csoportok, amiért menetrendszerinti repülőjáratokkal utazik privát gép helyett, ami több üzemanyagot fogyaszt. DiCaprio megemlítette, hogy házán napenergiát hasznosító panelek vannak, illetve hogy hybrid autót vezet.[9] Az Ukula című magazin egy cikkében, ami Az utolsó óra című dokumentumfilmjével foglalkozott, elmondta, véleménye szerint a globális felmelegedés „az első számú környezetvédelmi kihívás.”[10] DiCaprio és Al Gore korábbi amerikai alelnök a 2007-es Oscar-ceremónián bejelentette, hogy az díjátadó környezettudatos eljárások alkalmazásával zajlott le, bizonyítva az Akadémia elkötelezettségét is a környezetvédelem mellett. 2007. július 7-én a színész mutatta be a Live Earth-koncertsorozat amerikai résztvevőit. DiCaprio bejegyzett kaliforniai demokrata, aktívan vesz részt a mérsékelten progresszív ügyek promótálásában, s 2004-ben támogatta John Kerry szenátor elnöki kampányát, majd 2008 márciusában Barack Obamát segítette.

  1998-ban DiCaprio és édesanyja 35 000 dollárt adományoztak a csúcstechnológiájú „Leonardo DiCaprio Computer Center”-nek (Leonardo DiCaprio Számítógép Központ), a Los Angeles Public Library (1874 Hillhurst Avenue) Los Feliz-i ágazatának, ami DiCaprio gyermekkori otthona. Az 1994-es Northridge-i földrengés után újjáépítették és 1999 elején nyílt meg. Itt emlékplakátok láthatóak, s a kíváncsi rajongókat is szívesen fogadják a könyvtárban.

  A Véres gyémánt forgatása során DiCaprio a maputói SOS Children's Village 24 árvájával dolgozott együtt Mozambikban, s elmondása szerint mélyen megérintették a gyermekkekel való érintkezései.[13] DiCaprio tulajdonát képezi Los Angeles-i otthona mellett egy New York-i lakás is. Megvásárolt egy belize-i szigetet, ahol öko-barát szállást tervez berendezni,[14] illetve egy lakást Riverhouse-ban, amely öko-barátként nyújt kilátást a Hudson-folyóra. A színésznek kapcsolata volt többek között Gisele Bündchen brazil szupermodellel, Kristen Zanggal és Vanessa Haydennel. 2005 novemberben kezdődött Bar Refaeli izraeli modellel a kapcsolata, és 2011 májusában szakítottak. De augusztusban Blake Lively színésznővel, indult az újabb kapcsolata, ami 2011 októberében véget ért.

  Filmjei:

  Díjai és jelölései


  Arany Málna díj

  1999. legrosszabb páros a vásznon – mint ikrek (A vasálarcos)
  2000. - jelölés - a legrosszabb színész (A part)

  BAFTA-díj

  2005. legjobb férfi főszereplő (Aviátor)
  2007. legjobb férfi főszereplő (A Tégla)

  Berlini Nemzetközi Filmfesztivál

  1997. legjobb színész (Romeo + Júlia)

  Blockbuster Entertainment Awards

  1997. kedvenc színész (Romeo + Júlia)
  1998. kedvenc színész (Titanic)

  Chicagói Filmkritiksok Szövetsége

  1994. legígéretesebb színész (Ez a fiúk sorsa)

  Chlotrudis Awards

  1997. legjobb mellékszereplő színész (Marvin szobája)

  Golden Globe-díj

  2005. legjobb színész – dráma (Aviátor)
  2009. - Golden Globe-jelölés - a legjobb drámai színész (A szabadság útjai)
  2007. - Golden Globe-jelölés - a legjobb drámai színész (Véres gyémánt)
  2007. - Golden Globe-jelölés - a legjobb drámai színész (A tégla)
  2003. - Golden Globe-jelölés - a legjobb drámai színész (Kapj el, ha tudsz)
  1998. - Golden Globe-jelölés - a legjobb drámai színész (Titanic)
  1994. - Golden Globe-jelölés - a legjobb férfi epizódszereplő (Gilbert Grape)

  Hollywoodi Filmfesztivál

  2004. az év színésze

  Ír Film- és Televíziós Díjak

  2007. legjobb nemzetközi színész (A tégla)

  Közép-Ohiói Filmkritikusok Szövetsége

  2007. legjobb színész (A tégla)

  Los Angeles-i Filmkritikusok Szövetsége

  1993. New Generation Award

  MTV Movie Awards

  1998. legjobb férfi alakítás (Titanic)
  2005. legjobb férfi alakítás (Aviátor)

  National Board of Review

  1993. legjobb mellékszereplő színész (Gilbert Grape)
  2006. legjobb színészgárda (A tégla)

  Oscar-díj

  2007. - Oscar-jelölés - a legjobb színész (Véres gyémánt)
  2005. - Oscar-jelölés - a legjobb színész (Aviátor)
  1994. - Oscar-jelölés - a legjobb férfi epizódszereplő (Gilbert Grape)

  Satellite Awards

  2006. legjobb férfi mellékszereplő (A tégla)

  Teen Choice Awards

  2003. kedvenc filmes hazudozó (Kapj el, ha tudsz)

  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------  A hozzászólást Admin összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Júl. 22, 2012 9:00 pm-kor.

  mykusz
  Töltögető
  Töltögető

  Hozzászólások száma : 12
  Join date : 2012. Apr. 08.

  Re: Leonardo DiCaprio Filmek.

  Témanyitás  mykusz on Vas. Ápr. 08, 2012 6:54 pm

  Köszi a remek filmeket.

  stefan50
  Töltögető
  Töltögető

  Hozzászólások száma : 12
  Join date : 2012. Apr. 18.

  Re: Leonardo DiCaprio Filmek.

  Témanyitás  stefan50 on Szer. Ápr. 18, 2012 5:55 pm

  THX

  schaby
  Töltögető
  Töltögető

  Hozzászólások száma : 14
  Join date : 2012. Apr. 15.

  Re: Leonardo DiCaprio Filmek.

  Témanyitás  schaby on Pént. Ápr. 20, 2012 6:32 pm

  kösz!

  satya6
  Töltögető
  Töltögető

  Hozzászólások száma : 12
  Join date : 2012. Apr. 21.

  Re: Leonardo DiCaprio Filmek.

  Témanyitás  satya6 on Szomb. Ápr. 21, 2012 8:30 am

  köszike

  Gabriella0303
  Leskelődő
  Leskelődő

  Hozzászólások száma : 1
  Join date : 2012. Apr. 28.

  Gabriella0303

  Témanyitás  Gabriella0303 on Szer. Május 02, 2012 10:35 am

  Egy nagyon jó kis film.

  c3po
  Leskelődő
  Leskelődő

  Hozzászólások száma : 1
  Join date : 2012. May. 13.

  Re: Leonardo DiCaprio Filmek.

  Témanyitás  c3po on Vas. Május 13, 2012 10:23 am

  Érdekelne a Kapj el ha tudsz, nagyon.

  barbar2
  Leskelődő
  Leskelődő

  Hozzászólások száma : 1
  Join date : 2012. May. 16.

  linkek

  Témanyitás  barbar2 on Szer. Május 16, 2012 8:06 pm

  Bocs, de regisztráció után sem látom a linkeket. Miért?
  avatar
  Admin
  Admin
  Admin

  Hozzászólások száma : 493
  Join date : 2012. Feb. 06.
  Age : 70
  Tartózkodási hely : Bp.

  Re: Leonardo DiCaprio Filmek.

  Témanyitás  Admin on Csüt. Május 17, 2012 1:08 pm

  Most már biztos látod,mert hozzászóltál a témához Very Happy

  ipx
  Fanatikus
  Fanatikus

  Hozzászólások száma : 30
  Join date : 2012. Apr. 01.

  Re: Leonardo DiCaprio Filmek.

  Témanyitás  ipx on Vas. Május 20, 2012 6:58 am

  kösz

  ktocsi
  Leskelődő
  Leskelődő

  Hozzászólások száma : 5
  Join date : 2012. Apr. 08.

  Re: Leonardo DiCaprio Filmek.

  Témanyitás  ktocsi on Szer. Május 23, 2012 4:25 pm

  köszi

  mlendvai
  Törzsvendég
  Törzsvendég

  Hozzászólások száma : 69
  Join date : 2012. Jul. 05.

  Re: Leonardo DiCaprio Filmek.

  Témanyitás  mlendvai on Szomb. Júl. 07, 2012 9:42 pm

  köszi

  revax
  Leskelődő
  Leskelődő

  Hozzászólások száma : 1
  Join date : 2012. Jul. 12.

  DI CAPRIO

  Témanyitás  revax on Csüt. Júl. 12, 2012 4:22 pm

  Köszönöm a remekműveket!

  szaffi52
  Fanatikus
  Fanatikus

  Hozzászólások száma : 25
  Join date : 2012. Jul. 21.

  Re: Leonardo DiCaprio Filmek.

  Témanyitás  szaffi52 on Szomb. Júl. 21, 2012 8:04 am

  kösz
  avatar
  Admin
  Admin
  Admin

  Hozzászólások száma : 493
  Join date : 2012. Feb. 06.
  Age : 70
  Tartózkodási hely : Bp.

  Re: Leonardo DiCaprio Filmek.

  Témanyitás  Admin on Szomb. Júl. 21, 2012 8:53 am
  J. Edgar 2012. - Datán.


  Szinkronos amerikai életrajzi dráma, 137 perc 2012.

  Rendezte:
  Clint Eastwood

  szereplő(k):
  Leonardo DiCaprio (J. Edgar Hoover)
  Josh Hamilton (Robert Irwin)
  Geoff Pierson (Mitchell Palmer)
  Judi Dench (Anna Marie Hoover)
  Cheryl Lawson (Roberta Dixon Palmer)
  Kaitlyn Dever (Palmer lánya)
  Brady Matthews (felügyelő)
  Gunner Wright (Dwight Eisenhower)
  Armie Hammer (Clyde Tolson)
  Naomi Watts (Helen Gandy)  Kód:
  http://www.imdb.com/title/tt1616195/

  Relase:

  "J.Edgar.2011.BDRiP.XviD.HuN-MWT"

  *****************************************************************
  Codec ID : XVID
  Codec ID/Hint : XviD
  Duration : 2h 16mn
  Bit rate : 1 373 Kbps
  Width : 720 pixels
  Height : 304 pixels
  Display aspect ratio : 2.35:1
  Frame rate : 23.976 fps
  Color space : YUV
  Chroma subsampling : 4:2:0
  Bit depth : 8 bits
  Scan type : Progressive
  Compression mode : Lossy
  Bits/(Pixel*Frame) : 0.262
  Stream size : 1.31 GiB (75%)
  Writing library : XviD 64

  Audio
  ID : 1
  Format : AC-3
  Format/Info : Audio Coding 3
  Mode extension : CM (complete main)
  Codec ID : 2000
  Duration : 2h 16mn
  Bit rate mode : Constant
  Bit rate : 448 Kbps
  Channel(s) : 6 channels
  *****************************************************************
  [img][/img]


  A film rövid tartalma:
  Clint Eastwood új rendezése, a főszerepben Leonardo DiCaprio, aki J. Edgar Hoovert, az FBI korai vezetőjét alkotja. Elég nagyszabású film, lecsapnak a bűnözőkre, de ők még talán a legkisebb gondjuk.

  ---------------------------------------------------------------------


  NÉZD MEG A TÖBBI FELTÖLTÉSEMET IS!


  david880225
  Leskelődő
  Leskelődő

  Hozzászólások száma : 1
  Join date : 2012. Jul. 25.

  Re: Leonardo DiCaprio Filmek.

  Témanyitás  david880225 on Szer. Júl. 25, 2012 9:38 am

  Köszönöm szépen a Packot, ha van még akkor hajrá!!

  dina49
  Leskelődő
  Leskelődő

  Hozzászólások száma : 1
  Join date : 2012. Jul. 26.

  köszi

  Témanyitás  dina49 on Csüt. Júl. 26, 2012 6:32 pm

  köszi

  andras5278
  Leskelődő
  Leskelődő

  Hozzászólások száma : 5
  Join date : 2012. Mar. 29.

  Re: Leonardo DiCaprio Filmek.

  Témanyitás  andras5278 on Szomb. Aug. 04, 2012 8:23 pm

  Köszi

  yeteee
  Töltögető
  Töltögető

  Hozzászólások száma : 12
  Join date : 2012. Sep. 23.

  Re: Leonardo DiCaprio Filmek.

  Témanyitás  yeteee on Pént. Okt. 05, 2012 8:43 pm

  Köszi !

  72ulvejaro
  Töltögető
  Töltögető

  Hozzászólások száma : 16
  Join date : 2012. Nov. 03.

  Re: Leonardo DiCaprio Filmek.

  Témanyitás  72ulvejaro on Vas. Nov. 18, 2012 5:05 pm

  ksz

  natnet
  Leskelődő
  Leskelődő

  Hozzászólások száma : 9
  Join date : 2013. Oct. 03.

  Re: Leonardo DiCaprio Filmek.

  Témanyitás  natnet on Szomb. Okt. 05, 2013 5:37 pm

  köszi

  natnet
  Leskelődő
  Leskelődő

  Hozzászólások száma : 9
  Join date : 2013. Oct. 03.

  Re: Leonardo DiCaprio Filmek.

  Témanyitás  natnet on Szomb. Okt. 05, 2013 5:41 pm

  köszi

  laci1960
  Leskelődő
  Leskelődő

  Hozzászólások száma : 5
  Join date : 2014. Jan. 31.

  Re: Leonardo DiCaprio Filmek.

  Témanyitás  laci1960 on Szer. Márc. 12, 2014 6:30 am

  ok!

  Fütyike
  Leskelődő
  Leskelődő

  Hozzászólások száma : 1
  Join date : 2014. Apr. 22.

  Leonardo DiCaprio Filmek

  Témanyitás  Fütyike on Kedd Ápr. 22, 2014 2:09 pm

  Köszönöm.

  boezsike
  Leskelődő
  Leskelődő

  Hozzászólások száma : 1
  Join date : 2014. Sep. 06.

  Re: Leonardo DiCaprio Filmek.

  Témanyitás  boezsike on Szomb. Szept. 06, 2014 12:07 pm

  Köszönöm.

  varradiboy
  Leskelődő
  Leskelődő

  Hozzászólások száma : 4
  Join date : 2015. Apr. 11.

  Re: Leonardo DiCaprio Filmek.

  Témanyitás  varradiboy on Szomb. Ápr. 11, 2015 2:42 pm

  szép munka
  köszi a feltöltéseket

  Ajánlott tartalom

  Re: Leonardo DiCaprio Filmek.

  Témanyitás  Ajánlott tartalom


   Pontos idő: Hétf. Júl. 23, 2018 4:31 pm