Szólj hozzá a témához és letöltheted a tartalmat!

Prémium előfizetésel több szálon, várakozás nélküli letöltés, nagy sebességgel!


  Office 2010 pro + aktiváló

  Share
  avatar
  Misu
  Fanatikus
  Fanatikus

  Hozzászólások száma : 33
  Join date : 2012. Aug. 12.

  Office 2010 pro + aktiváló

  Témanyitás  Misu on Hétf. Márc. 18, 2013 3:03 pm

  Leírás:
  A Microsoft Office 2010 programcsomaggal még rugalmasabb és hatékonyabb módokon nyújthatja a legjobb teljesítményt – munkahelyén, otthonában vagy az iskolában egyaránt.

  Az ötletek kreatív megvalósítását megkönnyítő eszközöknek köszönhetően lenyűgöző jelentéseket és bemutatókat hozhat létre. Akkor is naprakész maradhat a projekteket illetően, ha távol van a számítógéptől, hiszen böngészőn vagy Windows-alapú mobiltelefonról is elérheti az Office-fájlokat.1 Hatékonyan működhet együtt másokkal, legyen szó megosztásról, szerkesztésről vagy ellenőrzésről – akár különböző földrészekről vagy időzónákból is.

  Az Office 2010 alkalmazásaival egyszerűbben hozhat döntéseket és végezheti el feladatait, az eredmények pedig kimagaslók lesznek, tekintet nélkül arra, hogy honnan vagy milyen módon végzi munkáját.

  Fejezze ki és mutassa be látványosan ötleteit
  A továbbfejlesztett kép- és médiaszerkesztési funkciókkal egyszerűen adhat egy csepp kreativitást munkájához, ily módon ötletei kitűnnek majd a többi közül. Akár munka- vagy osztálytársainak adja elő bemutatóját, akár egy vállalati brosúrát vagy személyes meghívót szerkeszt, az Office 2010 segítségével nem szükséges grafikai tervezőt fogadnia ezekhez a feladatokhoz.

  Az Office 2010 bizonyos programjaiban közvetlenül szerkesztheti képeit. Ha még vonzóbbá szeretné tenni a képeket, választhat a pazar művészeti effektusok garmadájából, vagy kipróbálhatja az új háttér-eltávolító eszközt.


  A Word 2010 és Publisher 2010 programban használható új OpenType tipográfiai eszközzel vonzóbb külsőt adhat a szövegnek. Kipróbálhatja a számos OpenType betűtípusban elérhető ligatúrákat, stíluskészleteket és más tipográfiai funkciókat.
  A beágyazott videoklipeket közvetlenül szerkesztheti a PowerPoint 2010 programban mindenféle további szoftver nélkül. Körülvághat bizonyos részeket, elhalványulást vagy egyéb effektusokat adhat hozzá, de további animációt elindító könyvjelzőt is beszúrhat a videoklipbe.
  A könnyen kezelhető eszközökkel még hatékonyabban dolgozhat
  Az Office 2010 fejlesztéseit kihasználva még intuitívabban végezheti munkáját, így csak a feladatra kell koncentrálnia, következésképp jobb eredményt érhet el.

  Az Office 2010 megkönnyíti a funkciók megkeresését és használatát. A hagyományos Fájl menüt felváltó új Microsoft Office Backstage™ nézet használatával egy központi helyen és egyszerűbben érheti el az olyan műveleteket, mint a mentés, a megosztás, a nyomtatás és a közzététel. A saját munkastílusának megfelelően testre szabható, továbbfejlesztett menüszalagnak köszönhetően már több parancs érhető el egyetlen kattintással.
  Az Office 2010 legtöbb alkalmazásában megtalálható Élő minta szolgáltatásnak köszönhetően már a beillesztés előtt megtekintheti, hogyan fog kinézni a dokumentum a művelet végrehajtása után.


  A OneNote 2010 alkalmazás, melyben egy helyen tárolhatja, rendszerezheti és követheti nyomon a lejegyzett információkat, segít abban, hogy egyetlen ötlete se merüljön feledésbe. Könnyített navigálás, keresési eszközök, új lapváltozatok és wikihivatkozások segítenek a források gyors megtalálásában és nyomon követésében. A Word 2010, a PowerPoint 2010 és az Internet Explorer program használata közben akár jegyzeteket is készíthet, és a program automatikusan menti a jegyzethez a forrástartalomra mutató hivatkozást.
  A Word 2010 továbbfejlesztett navigációs ablaka segít a szükséges elemek gyorsabb megtalálásában. Gyorsan böngészhet a fejlécek között vagy használhatja a beépített keresési eszközöket, melyekkel azonnal kereshet a dokumentum tartalmában, kiemelve a szövegből a találatokat.


  Könnyebben láthatja át az adatokat, így jobb döntéseket hozhat
  Legyen szó a vállalat pénzügyeiről vagy éppen a háztartás költségvetéséről, az Office 2010 könnyebbé teszi az adatok kezelését, elemzését és könnyen értelmezhető megjelenítését.

  Az Excel 2010 új szemléltetőeszközeivel a legbonyolultabb adatokat is érthetővé teheti. Az értékgörbéknek nevezett apró diagramokkal az értékek mellett azok elemzésének grafikus összegzését is megjelenítheti, míg a szeletelőkkel dinamikusan szűrheti a kimutatásokban vagy kimutatásdiagramokban található adatokat.


  Az Access 2010 alkalmazással kezdő adatbázis-használóként is gyorsabban hozhat létre adatbázisokat. Az Alkalmazásrészek funkcióhoz hasonló szolgáltatásoknak köszönhetően néhány kattintással adhat beépített elemeket bármely adatbázishoz. Az Access 2010 programban húzásos műveletekkel hozhat létre navigációs képernyőt a gyakran használt űrlapokhoz és jelentésekhez.
  Felejtse el a távolság és a kommunikációs akadályok szabta korlátokat
  Az Office 2010 innovatív és rugalmas módon hozza közelebb az embereket. Az új technológiák és a továbbfejlesztett funkciók segítenek a fájlok megosztásában és a kommunikációban.

  Az Office 2010 új társszerzői szolgáltatásainak használatával a fájlokat a különböző helyen tartózkodó felhasználók is szerkeszthetik egyszerre. A társszerzőség a következő programokban érhető el: Word 2010, PowerPoint 2010, OneNote 2010, Excel Web App és OneNote Web App.2


  A PowerPoint 2010 új Diavetítés közvetítése funkciójával élő bemutatókat tarthat az interneten. A távoli közönség jó minőségben tekintheti meg a bemutatót, és ehhez még a PowerPoint alkalmazás telepítésére sincs szükség.
  Az Outlook 2010 segít a túl sok beérkező információ csökkentésében és a levelezés hatékonyabb kezelésében. A továbbfejlesztett, témák szerinti nézet és a témakezelő eszközök lehetővé teszik az ismétlődő üzenetek eltávolítását és egy több e-mailből álló levelezés figyelmen kívül hagyását. A Mellőzés funkció az összes meglévő és jövőbeli üzenetet egyenesen a Törölt elemek mappába helyezi át. Az új gyorsműveletekkel egyetlen kattintással hajthat végre több lépésből álló feladatokat, például a válaszolást vagy törlést.


  Az Office 2010 csomag számos programjába beépített Microsoft Lync használatával megállapíthatja, hogy elérhetők-e munkatársai. Ez akkor lehet hasznos, ha éppen társszerzőként dolgozik egy Word-dokumentumon, vagy esetleg az Outlook programban ellenőrzi levelezését. Közvetlenül a programból is kezdeményezhet beszélgetést, akár csevegőüzenetek küldéséről, akár telefonhívásról van szó. 3
  A szükséges adatokhoz időtől és helytől függetlenül, tetszőleges módon férhet hozzá
  Az Office 2010 alkalmazásaival könnyedén folytathatja munkáját útközben is, hiszen Office-dokumentumait és -jegyzeteit bárhonnan elérheti. Ehhez elég egy böngésző, egy számítógép vagy egy intelligens telefon.

  Az Office Web Apps alkalmazások a Microsoft Office 2010 alkalmazások online megfelelői. A fájlokat SharePoint-webhelyen vagy egy Windows Live SkyDrive-meghajtón mentheti, így később gyakorlatilag bármely internetkapcsolattal rendelkező számítógépről elérheti és szerkesztheti őket. 4


  A Microsoft Office Mobile programcsomag jóvoltából már Windows Phone 7 rendszerű eszközein is élvezheti a Microsoft Office hatékony és jól ismert eszközeinek előnyeit.5 Ismerje meg a kifejezetten mobileszköz képernyőjére fejlesztett, funkciókban gazdag felhasználói felületet, és dolgozzon akár útközben.
  A korábban Microsoft Office Groove néven ismert SharePoint Workspace 2010 alkalmazás kitágítja a SharePoint 2010 tartalmainak határait. Egyszerűen frissítheti a dokumentumok és listák tartalmát akár offline módban is, amikor pedig ismét kapcsolódik a hálózathoz, a rendszer minden változtatást automatikusan szinkronizál a kiszolgálóval.
  Akár személyes vagy üzleti projektet tervez, akár barátaival vagy a csapat tagjaival kíván együttműködni, az Office 2010 gyorsabban, rugalmasabban és eredményesebben segít megoldani problémáit.

  Az aktivátort tartalmazza


  Kód:
  http://data.hu/dir/ggx46azh94251309

  ferasdr
  Leskelődő
  Leskelődő

  Hozzászólások száma : 5
  Join date : 2013. Mar. 20.

  Re: Office 2010 pro + aktiváló

  Témanyitás  ferasdr on Vas. Márc. 24, 2013 7:56 am

  Köszönöm
  avatar
  Misu
  Fanatikus
  Fanatikus

  Hozzászólások száma : 33
  Join date : 2012. Aug. 12.

  Re: Office 2010 pro + aktiváló

  Témanyitás  Misu on Vas. Márc. 24, 2013 9:52 am

  Nagyon szívesen

  viceroy
  Töltögető
  Töltögető

  Hozzászólások száma : 15
  Join date : 2012. Aug. 12.

  Re: Office 2010 pro + aktiváló

  Témanyitás  viceroy on Hétf. Május 06, 2013 10:56 am

  Köszönöm !
  avatar
  Misu
  Fanatikus
  Fanatikus

  Hozzászólások száma : 33
  Join date : 2012. Aug. 12.

  Re: Office 2010 pro + aktiváló

  Témanyitás  Misu on Hétf. Május 06, 2013 12:09 pm

  Nagyon szívesen

  posi
  Fanatikus
  Fanatikus

  Hozzászólások száma : 27
  Join date : 2012. May. 27.

  Re: Office 2010 pro + aktiváló

  Témanyitás  posi on Vas. Jún. 23, 2013 2:51 pm

  Köszönöm a munkádat.
  avatar
  Misu
  Fanatikus
  Fanatikus

  Hozzászólások száma : 33
  Join date : 2012. Aug. 12.

  Re: Office 2010 pro + aktiváló

  Témanyitás  Misu on Vas. Jún. 23, 2013 5:29 pm

  Nagyon szívesen

  doresz2
  Data - Fájlmegosztó
  Data - Fájlmegosztó

  Hozzászólások száma : 119
  Join date : 2012. Mar. 28.

  Re: Office 2010 pro + aktiváló

  Témanyitás  doresz2 on Szomb. Júl. 27, 2013 3:35 pm

  Köszönöm!
  avatar
  Misu
  Fanatikus
  Fanatikus

  Hozzászólások száma : 33
  Join date : 2012. Aug. 12.

  Re: Office 2010 pro + aktiváló

  Témanyitás  Misu on Szomb. Júl. 27, 2013 4:23 pm

  Nagyon szívesen

  hubele
  Leskelődő
  Leskelődő

  Hozzászólások száma : 3
  Join date : 2013. Oct. 19.

  Re: Office 2010 pro + aktiváló

  Témanyitás  hubele on Szer. Okt. 30, 2013 2:10 am

  tenyleg jobb sokkal mint a 2007?
  avatar
  Misu
  Fanatikus
  Fanatikus

  Hozzászólások száma : 33
  Join date : 2012. Aug. 12.

  Re: Office 2010 pro + aktiváló

  Témanyitás  Misu on Szer. Okt. 30, 2013 7:35 am

  Mindenesetre más mint az Office 2007. Vannak benne kibővítések. Pl. lehet pdf.be menteni. Felülete más.

  tiger64
  Leskelődő
  Leskelődő

  Hozzászólások száma : 6
  Join date : 2013. Sep. 17.

  Re: Office 2010 pro + aktiváló

  Témanyitás  tiger64 on Hétf. Nov. 04, 2013 10:24 am

  Nagyon szépen köszönöm a munkát.
  Öröm, hogy egyben tölthető.

  daduska
  Leskelődő
  Leskelődő

  Hozzászólások száma : 7
  Join date : 2014. Oct. 14.

  Re: Office 2010 pro + aktiváló

  Témanyitás  daduska on Szer. Okt. 15, 2014 2:31 pm

  Köszi

  peppe963
  Fanatikus
  Fanatikus

  Hozzászólások száma : 22
  Join date : 2012. Oct. 08.

  Re: Office 2010 pro + aktiváló

  Témanyitás  peppe963 on Hétf. Szept. 11, 2017 9:19 pm

  thx, de már nincs meg

  Ajánlott tartalom

  Re: Office 2010 pro + aktiváló

  Témanyitás  Ajánlott tartalom


   Pontos idő: Hétf. Jún. 18, 2018 9:59 pm